ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη στην ΓΓΑ

Σύσκεψη στην ΓΓΑ
INTIME SPORTS

Σύσκεψη με θέμα την αποτίμηση των Ελληνικών Ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων από τη σκοπιά της αντιμετώπισης του φαινομένου της βίας στα γήπεδα για τον 1ο γύρο της Αγωνιστικής Περιόδου 2010-2011 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία της ΓΓΑ.

Στη σύσκεψη θα δώσουν το "παρών" τόσο οι εκπρόσωποι της πολιτικής όσο και της αθλητικής ηγεσίας της χώρας και θα συζητήσουν το φαινόμενο αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης του.


Παράλληλα θα γίνει αποτίμηση των μέτρων που είχαν ληφθεί στην αρχή της σεζόν και αν αυτά απέδωσαν ή όχι.

Πιο αναλυτικά στη σύσκεψη το "παρών" αναμένεται να δώσουν, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Γρηγόριος Τασούλας, ο Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αθανάσιος Ξηρός, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρης Οικονόμου, o Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργος Γαλιάτσος, ο Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπίτσιος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. Παύλος Γερακάρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΑΒ Γιάννης Πανούσης, εκπρόσωποι των ΔΣ της Super League και της Football League 2, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Η Super League θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρό της κ. Β. Μαρινάκη, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Γ. Μποροβήλο, το γενικό διευθυντή κ. Π. Κομνηνό, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ν. Πατέρα, καθώς και τον Δ' Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γ. Μώραλη

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ