ΕΛΛΑΔΑ

Τα... πούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου

Τα... πούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου
Πατέρας Μαρινάκης Ψωμιάδης

Τα τελευταία τρία χρόνια ζούμε κάτι διαφορετικό στον μαγικό κόσμο της SuperLeague, αφού όπως φαίνεται είναι της μόδας οι παράγοντες με μούσι και πούρο. Το sport24.gr παρουσιάζει τα κορυφαία... πούρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΟΚ το κάπνισμα έχει απαγορευτεί στους κλειστούς χώρους και όπως πάει η δουλειά θα απαγορευτεί γενικά. Μπορείς όμως να στερήσεις αυτή την απόλαυση (όχι για όλους απόλαυση) π.χ. στον Μάκη Ψωμιάδη; Όπως φαίνεται όχι...

Η μόδα επιτάσσει κάθε παράγοντας του ποδοσφαίρου που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να βρίσκεται σε ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, να έχει είτε μούσι, είτε πούρο, είτε και τα δυο μαζί.

Ποιοι είναι όμως εκείνοι που έχουν κλέψει την παράσταση μέχρι στιγμής; Ας τους δούμε ένα προς ένα...

Νικόλας Πατέρας: Π(ου)ρωταθλητής

Τα... πούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου
Πατέρας INTIME SPORTS

Είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για το φαινόμενο μούσι-πούρο τα τελευταία τρία χρόνια, όταν και άρχισε να ασχολείται και τα κοινά του ποδοσφαίρου. Πάντα κομψός στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, φροντίζει κρατάει ένα πούρο στο χέρι.

Αποκορύφωμα για τον ίδιο η κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, γεγονός που έφερε νέα ήθη και έθιμα στην μόδα των παραγόντων. Δικαιωματικά είναι ο... π(ου)ρωταθλητής.

Μάκης Ψωμιάδης: Αγαπούλες...

Τα... πούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου
Ψωμιάδης INTIME SPORTS

Respect... Άνθρωπος παλαιάς κοπής που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Εμφάνιση old school, με μπεγλέρι στο ένα χέρι και πούρο στο άλλο. Μεγάλος γάτος όσον αφορά τις μεταγραφές και επιτυχημένη πορεία στην Καβάλα.

Βέβαια δεν είναι παράγοντας, αλλά απλός... φίλαθλος. Μην ξεχνιόμαστε έτσι;

Βαγγελης Μαρινάκης: New entry

Τα... πούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Κολλητός φίλος του Νικόλα Πατέρα, θα μπορούσε να μην είχε πούρο; Από τη στιγμή μάλιστα που είναι πλέον και αντίζηλοι (ο ένας με Παναθηναϊκό, ο άλλος με Ολυμπιακό) το πούρο έχει αρχίσει και έχει εξέχουσα θέση στο χέρι του.

Όπως και ο πράσινος έτσι και ο κόκκινος παράγοντας είναι άνθρωπος της πιάτσας, δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει όλα έξω από τα δόντια. Συνεχίζει την παράδοση με το μούσι, όμως ελπίζουμε η αντιζηλία να μην φτάσει στο ποιος έχει το μεγαλύτερο μούσι και πούρο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια μακάρι να φτάσει μέχρι εκεί!

Δημήτρης Μελισσανίδης: Ο άσπρος καβαλάρης

Τα... πούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου
Μελισσανίδης INTIME SPORTS

Παράγοντας δεν είναι (ήταν ιδιοκτήτης της ΑΕΚ) όμως τείνει να γίνει ο Μέγας Αλέξανδρος της Ένωσης, αφού οι οπαδοί των κίτρινων περιμένουν κάποια στιγμή να επιστρέψει όχι από τη θάλασσα μαζί με την γοργόνα της μυθολογίας, αλλά πάνω σε άσπρο άλογο.

Το πούρο πάντως δεν λείπει ούτε από τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, που είναι όμως και αυτός άνθρωπος παλαιάς κοπής. Αν επιστρέψει στο προσκήνιο πάντως κάποια μέρα θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Χρήστος Πανόπουλος: Μarlboro man

Τα... πούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου
Πανόπουλος INTIME SPORTS

Είναι αδικία για όλους μας να μην υπάρχει στην Ξάνθη ο Σταύρος Λαμπριάκος. Μαζί με τον ισχυρό άνδρα των Ακριτών θα έκαναν απίστευτο δίδυμο, αφού ο ένας είναι φανατικός οπαδός του τσιγάρου, ενώ ο άλλος φανατικός οπαδός του πούρου.

Την περασμένη σεζόν βέβαια ο κ. Πανόπουλος πήγε να γίνει και αυτός της... μόδας, καθώς τον είδαμε προς το τέλος της χρονιάς να αφήνει μούσι. Τελικά για το γεγονός οφειλόταν η κακή πορεία της ομάδας του που παραλίγο να πέσει. Φέτος τα πράγματα έφτιαξαν και έπεσε ξουράφι!

Ανδρέας Βγενόπουλος: Mr. Pouro

Τα... πούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου
Βγενόπουλος INTIME SPORTS

Ήρθε στη ζωή μας απότομα και ξαφνικά και μαζί του έφερε τον Νικόλα Πατέρα. Και οι δυο πάντως φαίνεται να μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα πούρα, αφού όπως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έτσι και ο Mr. MIG στο γήπεδο πάντα φροντίζει να έχει ένα στο στόμα του.

Πληροφορίες λένε πως θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, οπότε θα χορτάσουμε από πούρα τη νέα σεζόν...

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ