ΕΛΛΑΔΑ

Ζητάει εξηγήσεις η FIFA

Ζητάει εξηγήσεις η FIFA
Θανάση Χαρμάνη

Επιστολή στην ΕΠΟ απέστειλε η FIFA στην οποία ζητάει εξηγήσεις για την αποβολή του Βόλου. Διαβάστε τον κίνδυνο για τις ελληνικές ομάδες.

Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός Βόλου απέστειλε μία επιστολή στην FIFA στην οποία ζητούσε να πάρει θέση για τις αποφάσεις των ελληνικών Αρχών γύρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου κι έκανε λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις.

Λίγες ημέρες αργότερα λοιπόν (την Πέμπτη το απόγευμα συγκεκριμένα) η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία απάντησε γραπτώς τόσο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου όσο και στην ΕΠΟ.

Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr με τον νομικό εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Βόλου κ. Θανάση Χαρμάνη ρωτήσαμε αν ισχύει κάτι τέτοιο κι ο ίδιος το επιβεβαίωσε.

Μάλιστα μας τόνισε πως σε περίπτωση που οι εξηγήσεις της ΕΠΟ δεν είναι επαρκείς στην FIFA και προκύψει πολιτική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο το ποδοσφαίρου, τότε είναι πιθανός ακόμα κι ο αποκλεισμός των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κάτι τέτοιο θα ισχύσει και για την Εθνική Ελλάδας! Εμείς περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της ΕΠΟ για να μάθουμε τι ακριβώς αναγράφει η συγκεκριμένη επιστολή.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ