ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

50% το Μουντιάλ για τον Φαλκάο

50% το Μουντιάλ για τον Φαλκάο
© FALCAO/INSTAGRAM

Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, ο Φαλκάο έχει πλέον 50% πιθανότητες να αγωνιστεί στο Μουντιάλ ενώ παράλληλα απολαμβάνει μηνύματα συμπαράστασης του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης, Σασελέ - Μονακό, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του γαλλικού κυπέλλου.

Από τότε όλο και περισσότερες φήμες ακούγονται σχετικά με την πορεία της υγείας του.

Το σίγουρο πλέον είναι ότι η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθει πέτυχε και το όνειρο του για το Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν είναι καθόλου απίθανο να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τους γιατρούς του.

Ο Χοσέ Κάρλος Νορόνχα έδωσε στον Φαλκάο 50% πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του.

50% το Μουντιάλ για τον Φαλκάο
© FALCAO/INSTAGRAM

Ο Κολομβιανός επιθετικός λίγο πριν την εγχείρηση του Σαββάτου (25/1) δημοσίευσε στο instangram φωτογραφία με το ιατρικό προσωπικό ενώ μετά την επέμβαση δέχθηκε και την επίσκεψη του Κολομβιανού Προέδρου και της συζύγου του.

50% το Μουντιάλ για τον Φαλκάο
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Χουάν Μανουέλ Σάντος έκανε μια στάση στο Νοσοκομείο Trindade του Πόρτο για να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον διεθνή άσο.

"Είναι σε καλή διάθεση και πολύ αισιόδοξος" δήλωσε ο Σάντος στους δημοσιογράφους

Και συνέχισε " Η Κολομβία έχει πολύ ισχυρούς παίκτες για το Μουντιάλ, ωστόσο ο Φαλκάο αποτελεί σύμβολο της εθνικής ομάδας".

50% το Μουντιάλ για τον Φαλκάο

Δύναμη στον Φαλκάο ευχήθηκαν στο ματς κόντρα στη Μαρσέιγ και οι συμπαίκτες του της Μονακό φορώντας όλοι μπλούζες με το λογότυπο "Fuerza Tigre" και τη φωτογραφία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ