ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψηφοφορία: Ήταν σωστές οι αποφάσεις του Νισιμούρα στο Βραζιλία-Κροατία;

SAO PAULO, BRAZIL - JUNE 12:  Referee Yuichi Nishimura is pursued by Darijo Srna, Sime Vrsaljko, Vedran Corluka and Dejan Lovren of Croatia after awarding a penalty kick and giving Lovren a yellow card in the second half during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Brazil and Croatia at Arena de Sao Paulo on June 12, 2014 in Sao Paulo, Brazil.  (Photo by Elsa/Getty Images)
Ο Γιουίτσι Νισιμούρα δείχνει το σημείο του πέναλτι κυνηγημένος από τους Κροάτες! GETTY IMAGES

Το Μουντιάλ ξεκίνησε με μουρμούρα για τη διαιτησία. Δείτε τις δύο φάσεις στο Βραζιλία-Κροατία για τις οποίες διαμαρτύρονται οι Ευρωπαίοι και πάρτε θέση!

Νωρίς νωρίς ξεκίνησε η γκρίνια για τη διαιτησία στο Μουντιάλ. Από την πρεμιέρα κιόλας. Η Κροατία ηττήθηκε με 3-1 στο Σάο Πάουλο από τη Βραζιλία έχοντας τρομερά παράπονα από τον διαιτητή Γιουίτσι Νισιμούρα. Και συγκεκριμένα από δύο αποφάσεις. Πρώτα στο 27' όταν ο ο Νεϊμάρ βρήκε με δύναμη τον Μόντριτς στον λαιμό και είδε την κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν απευθείας κόκκινη.

Και φυσικά το πέναλτι που κέρδισε στο 70' ο Φρεντ και με το οποίο ο Νεϊμάρ έγραψε το 2-1. Δείτε σε video τις δύο φάσεις και πάρτε θέση για τα σφυρίγματα του Ιάπωνα ρέφερι!

Ιδού η αγκωνιά του Νεϊμάρ:

Και το πέναλτι που κέρδισε ο Φρεντ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ