ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ρωσία - Κροατία: η διαδικασία των πέναλτι (VIDEO)

Croatia national soccer team players celebrate after winning the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Croatia national soccer team players celebrate after winning the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στον προημιτελικό - θρίλερ στο Σότσι, η Κροατία πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά επικρατώντας της Ρωσίας με 4-3 στα πέναλτι. Δείτε σε βίντεο όλη τη διαδικασία.

Στο Fisht Olympic Stadium στο Σότσι, κρίθηκε το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο της ημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Κροατία και Ρωσία ήταν ισόπαλες μετά από 90 λεπτά αγώνα, καθώς τα γκολ των Τσερίσεβ (31') και Κράμαριτς (39') κράτησαν τις ομάδες στο 1-1.

Ο Βίντα στο 11' της παράτασης έδωσε προβάδισμα στην Χρβάτσκα, με τον Φερνάντες να ισοφαρίζει σε 2-2 πέντε λεπτά πριν το φινάλε του έξτρα χρόνου!

Ο προημιτελικός οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου η Κροατία επικράτησε με 4-3 με τον Ράκιτιτς να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι.

Δείτε στο βίντεο όλη την διαδικασία που έκρινε τον νικητή στο θρίλερ του Fisht Olympic Stadium:

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ