ΑΕΚ

Aδαμίδης: "Γραφικός ο Τσακίρης"

Aδαμίδης: "Γραφικός ο Τσακίρης"
INTIME SPORTS

Γραφικό τύπο χαρακτήρισε τον Κώστα Τσακίρη για τις δηλώσεις του αναφορικά με το θέμα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, ο Σταύρος Αδαμίδης, ενώ τόνισε πως οι ζημιές του γηπέδου μπορούν να διορθωθούν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM" αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει προκύψει με το γήπεδο, δήλωσε πως υπάρχει πιθανότατα να χάσει η ΑΕΚ το παιχνίδι στα χαρτιά, ενώ αναφέρθηκε και στις εναλλακτικές λύσεις.

"Θα ήθελα να μιλήσω για όλο το ιστορικό. Με το που διαπιστώθηκε το πρόβλημα με το χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, ξεκινήσαμε έναν αγώνα δρόμου για την ανεύρεση γηπέδου. Απευθυνθήκαμε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως αρνήθηκε να μας το δώσει γιατί είχε δικό του παιχνίδι την Παρασκευή. Στη συνέχεια απευθυνθήκαμε στον κύριο Σπανό, ο οποίος προς τιμήν του μας είπε ότι από τη στιγμή που πρόκειται για εθνικό θέμα θα μας το δώσει. Στη συνέχεια όμως προέκυψαν κάποια προβλήματα.

Στη συνέχεια και ο Ολυμπιακός μας είπε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Καραϊσκάκη, απλά χωρίς τους φιλάθλους γιατί δεν έπαιρνε την διαβεβαίωση από την αστυνομία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, προέκυψαν κάποια προβλήματα με το γήπεδο του Περιστερίου, και μετά ψάξαμε να βρούμε άλλες λύσεις.

Στραφήκαμε για το γήπεδο του Πανιωνίου. Κάποια στιγμή επικοινώνησα με τον κύριο Κιντή, μέσω μηνύματος, αλλά μας πρόλαβε ένα τηλέφωνο του κ. Νικητιάδη ο οποίος μας είπε ότι μίλησε με τον κύριο Τσακίρη και πως αρνείται να δώσει το γήπεδο σε μας.

Ο κύριος Νικητιάδης μας είπε ότι αναφέρθηκε περί χυλόπιτας. Εγώ δεν επικοινώνησα με τον κύριο Τσακίρη. Μόνο με τον Κιντή είχα επικοινωνία. Όσον αφορά το θέμα με τον Πανιώνιο, επικοινωνήσαμε σήμερα με τον Ερασιτέχνη, που ανήκει το γήπεδο και οι άνθρωποι προς τιμήν τους μας έδωσαν το Ο.Κ.. καθώς πρόκειται για εθνικό θέμα όπως μας είπαν. Μετά από κάποιες ώρες, συνέβησαν αυτά τα τραγελαφικά που είδατε.

Αυτές είναι εικόνες ντροπής θα έλεγα. Είναι άλλη μια μαύρη νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατά την διάρκεια αυτών των γεγονότων, ήρθαμε σε επαφή με την αστυνομία για να διώξουν τους φιλάθλους από το γήπεδο. Η αστυνομία μας είπε ότι δεν υπήρχε καμιά εισαγγελική διαταγή"
.

"Αυτό που θέλω να πω στους φίλους της ΑΕΚ, είναι ότι συνιστώ ηρεμία, γιατί ότι και αν γίνει αυτές τις ημέρες θα είναι εις βάρος μας. Οι ζημιές του γηπέδου μπορούν να διορθωθούν. Οι άνθρωποι τις ομάδας μας είναι καθ οδόν για το γήπεδο. Επικοινωνία με τους ανθρώπους του Πανιωνίου δεν υπάρχει προς το παρόν. Θεωρώ πάντως ότι ο γεωπόνος θα υπακούσει τη λογική, καθώς πρόκειται για εθνικό θέμα και όχι για θέμα συλλόγων"
.

"Για τον κύριο Τσακίρη δεν θέλω να μιλήσω. Τον παρακαλώ μόνο να σταματήσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Να σταματήσει τις δηλώσεις καθώς όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ξέρουν λίγο-πολύ ότι πρόκειται περί γραφικού τύπου. Θέλω πάντως να πω, πως όλες οι ομάδες θέλησαν να μας εξυπηρετήσουν"
.

“Όσον αφορά το Καραϊσκάκη, δεν θέλαμε ένα τόσο μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι να γίνει χωρίς τους φιλάθλους μας”.

Για τον αν θα περιφρουρηθεί το γήπεδο της Νέας Σμύρνης: "Μας έχουν ενημερώσει ότι θα βρίσκονται περίπου 500 άνθρωποι τις αστυνομίας, οπότε δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Αυτό που θέλω να πω στους φίλους της ομάδας μας, είναι να τους συστήσω ηρεμία, γιατί ότι και αν γίνει θα είναι εις βάρος μας. Το ότι ζητήσαμε να γίνει το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, θεωρώ πως θα ήταν και μια κίνηση, ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δυο ομάδων".

Για τον αν υπάρχει εναλλακτική σε περίπτωση που δεν φτιαχτεί το γήπεδο: "Δεν ξέρω. Θα δούμε. Πάντως υπάρχει και ο κίνδυνος να χάσει η ομάδα μας το παιχνίδι και στα χαρτιά. Σε επίπεδο ΟΥΕΦΑ, όλες οι ελληνικές ομάδες, αντιμετωπίζονται σαν ο φτωχός συγγενής με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η κατάσταση συνεχώς και χειροτερεύει. Όσον αφορά τις δηλώσεις του κύριου Τσακίρη, ότι δηλαδή θα είναι ντροπή να δώσουμε το γήπεδο στην ΑΕΚ, θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο αυτό.

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και τον ερασιτέχνη Πανιώνιο, οι άνθρωποι του οποίου δέχτηκαν να μας δώσουν το γήπεδο, καθώς πρόκειται για εθνικό θέμα, όπως μας είπαν. Δεν είναι θέμα συλλόγων. Είναι θέμα ποδοσφαίρου. Το να βγαίνει ο ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος μιας ομάδας και να λέει ότι δεν δίνουμε το γήπεδο στην ΑΕΚ είναι ντροπή. Είναι ντροπή"
.

Για τη δήλωση του κ. Τσακίρη ότι δεν είναι τσάτσος, σχολίασε:
"Το λέει ο συγκεκριμένος κύριος που πριν 1,5 μήνα εμφανιζόταν ως ο πρωτοπόρος εξυγιαντής του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως μπροστινός και τσάτσων άλλων".

Για τον αν ζητήσουν κάτι από το ΟΑΚΑ:
"Βεβαίως, σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό θα κινηθούμε για να διεκδικήσουμε όλα τα διαφυγόντα κέρδη , από αυτή την κατάσταση. Τέλος θέλω να πω, ότι τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τι θα γίνει με το παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα γίνει κανονικά και στο τέλος θα είμαστε η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση και θα έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία".

Τέλος, για το αν υπάρχει συμφωνία για το «Γ. Καραϊσκάκης» αν δεν μπορέσει να γίνει το ματς στη Νέα Σμύρνη:
"Θα δούμε θα δούμε. Με όλες τις ομάδες έχουμε άριστη συνεργασία και με τον Ατρόμητο και με τον Ολυμπιακό. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε είναι το συγκεκριμένο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ