ΑΕΚ

Αγώνας δρόμου για Λύμπε-Πάτσα

Αγώνας δρόμου για Λύμπε-Πάτσα
INTIME SPORTS

Με δύο σημαντικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ματς με τον Άρη, καθως οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Χρήστος Πατσατζόγλου απουσίασαν από την προπόνηση της Τετάρτης και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο "Λύμπε" αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάκωση και συνεχίζει τη θεραπεία, κάτι που σημαίνει πως την Πέμπτη θα φανεί αν έχει πιθανότητες να μπει στην αποστολή, ενώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα για τον Πατσατζόγλου.

Και αυτό γιατί ο "Πάτσα" υποφέρει από λοίμωξη του αναπνευστικού και συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή, με τις πιθανότητες να ανέβει στη Θεσσαλονίκη να είναι ελάχιστες.

Στον αντίποδα, τα ευχάριστα νέα έρχονται από την πλευρά του Γρηγόρη Μάκου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας αλλά μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά με τους "κιτρινόμαυρους".

Όσον αφορά στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για το πρώτο του ματς στον πάγκο της ΑΕΚ, όλα δείχνουν πως σε περίπτωση που ο Λυμπερόπουλος δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του, το δίδυμο στη γραμμή κρούσης θα αποτελείται από τους Τζιμπούρ-Μπλάνκο.

Για τη θέση του δεξιού μπακ, με δεδομένο το πρόβλημα του Πατσατζόγλου αλλά και ότι ο Γεωργέας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, το πιο λογικό σενάριο φέρνει έναν εκ των Γιάχιτς ή Αργυρίου να καλύπτει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για το κέντρο της άμυνας, ο Ισπανός τεχνικός δοκιμάζει τους Νασούτι-Μανωλά, κάτι που σημαίνει πως ο Τραϊανός Δέλλας θα καθήσει στον πάγκο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Στη πρωινή προπόνηση της ομάδας, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν σήμερα έκαναν αποθεραπεία. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος που έχει μια κάκωση στο γόνατο έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Γρηγόρης Μάκος που δεν αγωνίστηκε με την Εθνική προπονήθηκε κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Νίκος Γεωργέας, ενώ ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνεχίζει τη φαρμακευτική αγωγή, λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16.00.


Ανακοίνωση για εισιτήρια με Άντερλεχτ
Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι φίλοι της να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα με την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ANDERLECHT – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου (19:00, τοπική ώρα) στις Βρυξέλλες, στο στάδιο Constant Vanden Stock.

• Προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους (έως δύο), στο τμήμα εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων) την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, 09:30-17:30. Απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

• Σε περίπτωση που τα εισιτήρια δεν εξαντληθούν, θα διατεθούν την Παρασκευή 15, Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Οκτωβρίου (έως τις 14:00) και σε φιλάθλους της ομάδας μας που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, προσκομίζοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Οι φίλοι της ΑΕΚ από την ομογένεια και την επαρχία θα μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση αγοράς εισιτηρίου ANDERLECHT-AEK που υπάρχει στο site www.aekfctickets.gr στην κατηγορία Εισιτήρια – Ενημερωτικά/ Έγγραφα και στέλνοντας την το αργότερο έως και την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στο φαξ: 0030-210–6832903.

Ακολούθως, παρακαλούμε τους φιλάθλους όπως επιβεβαιώνουν την παραλαβή του φαξ καλώντας στο τμήμα εισιτηρίων στα τηλέφωνα 0030-210-6859981 και 801 100 2121.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνει από το ξενοδοχείο RADISSON BLU ROYAL HOTEL

Rue du Fossé aux Loups 47, Wolvengracht 47, 1000 Brussels, Belgium, την Πέμπτη 21/10 από τις 10:30 έως τις 16:00 (τοπική ώρα).

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην επικοινωνούν με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, αφού ουδεμία σχέση έχει με την διάθεση των εισιτηρίων.

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 38 ευρώ και πληρώνεται μόνο με μετρητά από την Αθήνα και μόνο με πιστωτική κάρτα από την επαρχία/εξωτερικό. Επιστροφές και ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι δεν χορηγεί εισιτήρια σε κανένα ταξιδιωτικό γραφείο εκτός του πρακτορείου Express Holidays (τηλ. επικοινωνίας 210-6752300), επίσημου διοργανωτή ταξιδιών της ομάδας μας.

Υπεύθυνος διανομής των εισιτηρίων στο εξωτερικό είναι ο κ. Κώστας Παναγιωτόπουλος (τηλ. +30 6936 151254).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ