ΑΕΚ

Αγωνία για Σκόκο μέχρι τις... 20:00

Αγωνία για Σκόκο μέχρι τις... 20:00
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες έμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και οι φήμες για ενδιαφέρον Τουρκικής ομάδας για το Νάτσο Σκόκο αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου η Γκαζιάντεσπορ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα τα χρήματα που προσφέρει στον Σκόκο για κάθε χρόνο συμβολαίου αγγίζουν το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσημη βέβαια πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κανείς όμως δεν γνωρίζει την απάντηση των ανθρώπων της Ενωσης σε περίπτωση που φτάσει πρόταση μέχρις τις 20:00 όπου και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.

Σύμφωνα βέβαια με τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για τον Σκόκο που κυμαίνονται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, δύσκολα θα δώσει τον παίκτη για ένα ποσό αρκετά μικρότερο.

Παράλληλα ο ίδιος ο Μπάγεβιτς δεν θα ήθελε να χάσει ένα βασικό ποδοσφαιριστή χωρίς να έχει τη δυνατότητα να τον αντικαταστήσει (εκτός και αν βρεθεί ελεύθερος παίκτης μέχρι τις 10/9 όπου υπάρχει η σχετική προθεσμία γι' αυτούς).

Το τι μέλλει γενέσθαι όμως θα το μάθουμε σίγουρα σε λίγες ώρες, όπου και η υπόθεση Σκόκο που τράβηξε όλο το καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ