ΑΕΚ

Ανοικτό ακόμα το θέμα Φουρτάδο

Ανοικτό ακόμα το θέμα Φουρτάδο
Φουρτάδο INTIME SPORTS

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε γνωστούς τους λόγους που ναυάγησε η μεταγραφή του Φουρτάδο στην ΑΕΚ. Ο παίκτης βρίσκεται στα Σπάτα και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Πάντως από την πλευρά της Πατρινής ΠΑΕ, υπάρχει η διάθεση για να βρεθεί λύση, αρκεί να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις. Κεντρικό πρόσωπο της όλης υπόθεσης είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης, Ανδρέας Δημητρέλος.

Αν τα όσα ισχυρίζεται η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι αλήθεια, τότε μιλάμε για αστεία πράγματα τα όσα συμβαίνουν. Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Πατρινοί, οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ δεν εμφανίστηκαν σε ραντεβού που είχε κλείσει, ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ ο παίκτης δέχτηκε μικρότερη πρόταση για ετήσιο συμβόλαιο από όσα έπαιρνε στην Παναχαϊκή.

Παρόλα αυτά, ακόμα και τώρα, η διοίκηση των Πατρινών είναι διατεθειμένη να τα βάλει όλα στην άκρη και να τηρήσει την αρχική συμφωνία, αρκεί να γίνουν οι απαραίτητες κινήσει από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, από την Παναχαϊκή τονίζουν πως η συμπεριφορά των ανθρώπων της κιτρινόμαυρης εταιρείας ήταν αντιεπαγγελματική. Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε άνθρωπος της Πατρινής ομάδας: "Ας τα βρουν με τον παίκτη και εμείς δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο".

Από την πλευρά της Ένωσης, αυτό που υποστηρίζουν είναι πως όλα είναι ανοικτά και αυτή τη στιγμή υπάρχει σε εξέλιξη το ραντεβού του Φουρτάδο με τον μανατζερ του και τους Τσιάρτα και Δημητρέλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005

Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» ανακοινώνει ότι ναυάγησε η μεταγραφή του Emilio Furtado στην ΑΕΚ για τους εξής λόγους:

Ο πρώτος λόγος είναι ότι ενώ εχθές υπήρχε προφορική συμφωνία εκ μέρους της «ΠΑΕ ΑΕΚ» 35.000 ευρώ μετρητά και 25.000 ευρώ για 30/1/2013 με προσωπική εγγύηση του κου Δημητρέλου και τις εισπράξεις ενός φιλικού αγώνα στην Πάτρα, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, και ποσοστό 20% σε περίπτωση πωλήσεως από την «ΠΑΕ ΑΕΚ» σε άλλη ανώνυμη εταιρία και δόθηκε ραντεβού στο δικηγορικό γραφείο του πρώην Προέδρου και νυν νομικού συμβούλου της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ», κου Αλεξίου Κούγια, οι κ.κ. Τσιάρτας Βασίλειος και Δημητρέλος Ανδρέας δεν προσήλθαν στο ραντεβού που είχε οριστεί για σήμερα στις 15:00.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Emilio Furtado θεώρησε υποτιμητική την προσφορά της «ΠΑΕ ΑΕΚ» για 40.000 ευρώ τον χρόνο και δήλωσε προς τους ιθύνοντες της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» ότι δεν δέχεται να μεταγραφεί στην ΑΕΚ παίρνοντας λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε στην Παναχαϊκή , τα οποία ξεπερνούσαν τα 60.000 ευρώ τον χρόνο με τα bomus.

ΠΑΤΡΑ, 7/8/2012

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ