ΑΕΚ

Δέκα τραυματίες στους Θρακομακεδόνες!

Δέκα τραυματίες στους Θρακομακεδόνες!
INTIME SPORTS

Μπορεί το πρόγραμμα να έγραφε «ρεπό» για την Δευτέρα αλλά στους Θρακομακεδόνες βρέθηκαν δέκα ποδοσφαιριστές της Ένωσης οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Τα προβλήματα παραμένουν για τον Χιμένεθ που έχει και πάλι δύο αναμετρήσεις γι αυτή την ομάδα (Κύπελλο-πρωτάθλημα).

Η νίκη με τον Παναθηναϊκό ήταν η τρίτη σερί στο πρωτάθλημα αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει χρόνο για να ευχαριστηθεί το καλό του ξεκίνημα στη νέα του ομάδα. Οι πολλοί τραυματισμοί και τα συνεχόμενα παιχνίδια δυσκολεύουν το έργο του Ισπανού και ο… πονοκέφαλος συνεχίζεται.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ρεπό αλλά η ΑΕΚ έχει φτάσει στο σημείο αυτές οι δύο λίστες ν εμπεριέχουν περίπου τον ίδιο αριθμό παικτών.

Ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος αποχώρησε με διάταση στον αριστερό προσαγωγό από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο Κλαούντιο Νταντόμο και ο Ρότζερ Γκερέιρο ξεκίνησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπειών και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης. Το ίδιο πρόγραμμα συνεχίζουν οι Νάτσο Σκόκο και Σανέλ Γιάχιτς, ενώ ο Κώστας Μανωλάς κάνει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Χρήστος Πατσατζόγλου και ο Νίκος Γεωργέας ακολουθούν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ νιώθει ενοχλήσεις στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους και κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Με λίγα λόγια ο Χιμένεθ έχει δέκα ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι βασικά συστατικά της 11άδας.

Την Τρίτη το απόγευμα έχει προαιρετική προπόνηση και την Τετάρτη το πρωί μετά την προπόνηση η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή. Εκεί, που θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στο πρώτο της παιχνίδι στην διοργάνωση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ