ΑΕΚ

Ίνγκβαρσον:"Δεν έχω επίσημη πρόταση"

Ίνγκβαρσον:"Δεν έχω επίσημη πρόταση"

Το Sport24.gr εντόπισε στο μακρινό Χαφναφιορντούρ τον Ισλανδό επιθετικό της HF, Έϊναρ Καρλ Ίνγκβαρσον που φέρεται να απασχολεί την ΑΕΚ.

Ο "Δικέφαλος' ρίχνει τα δίχτυα του στην ισλανδική αγορά λόγω των διασυνδέσεων του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου Άρναρ Γκρέταρσον.

Ήδη ο 21χρονος στόπερ της Φραμ Ρέικιαβικ, Γιαν Φιόλουσον βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Εκτός από τον Φιόλουσον, ενά ακόμη ταλέντο από την Ισλανδία απασχολεί τους "κιτρινόμαυρους". Πρόκειται για τον Έϊναρ Καρλ Ίνγκβαρσον που αγωνίζεται στην δευτεραθλήτρια ΗF (Χαφναφιορντούρ).

Ο 17χρονος επιθετικός θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, ενώ στο άκουσμα και μόνο του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της ΑΕΚ πετάει από τη χαρά του.

Ο Ίνγκβαρσον μίλησε στο Sport24.gr ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν του έχει γίνει επίσημη κρούση από την ΑΕΚ.

" Αποτελεί όνειρο για μένα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να αγωνιστώ σε ομάδα του εξωτερικού. Πάντως δεν μου έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση από την Ελλάδα και την ΑΕΚ".

Ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής δεν κρύβει την ικανοποίηση του και μόνο για το γεγονός πως το όνομα του βρίσκεται στην ατζέντα του Άρναρ Γκρέταρσον.

" Είναι ωραίο να γνωρίζω πως κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για μένα, παρότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ