ΑΕΚ

Δύσκολη εβδομάδα ενόψει

Δύσκολη εβδομάδα ενόψει
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ έχει δύο σημαντικά ματς σε μία εβδομάδα και ο Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να διαχειριστεί το υλικό που έχει στα χέρια του με τους τραυματισμούς να βάζουν κι άλλα εμπόδια.

Το παιχνίδι με τον Άρη αποτελεί παρελθόν και το κυριότερο μετά τους 3 βαθμούς θα πρέπει να είναι η ψυχραιμία. Η Ένωση δεν μεταμορφώθηκε (δεν γίνεται άλλωστε σε τόσο μικρό διάστημα) και θα πρέπει να συνεχίσει με κάτω το κεφάλι για να φτιάξει αυτό που θέλει. Τα παιχνίδια που έρχονται είναι σημαντικά-συνεχόμενα και απαιτούν μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς.

Είναι δεδομένο πως το ρόστερ έχει ελλείψεις και η κατάσταση χειροτερεύει όταν υπάρχουν τραυματισμοί και συνεχόμενα ματς στα οποία ορισμένοι παίκτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η Άντερλεχτ την Πέμπτη και ο Παναθηναϊκός την Κυριακή είναι ένα… βαρύ πρόγραμμα για το οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να δουλέψει συνολικά.

Ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει ροτέισιον κάτι που εκτός από επιτακτικό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ένα από τα πράγματα που αρέσκεται να κάνει στις ομάδες που δουλεύει.

Πρόβλημα στα δεξιά


Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Χιμένεθ είναι στα δεξιά της άμυνας. Ο Πατσατζόγλου με τον Γεωργέα είναι τραυματίες και στην αναμέτρηση με τον Άρη ο Σανέλ Γιάχιτς αντικαταστάθηκε με κληρονομιά μία κάκωση στο πέλμα. Ο Βόσνιος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η κατάστασή του και τότε θα ξέρει ο Χιμένεθ αν μπορεί αν τον υπολογίζει για την Άντερλεχτ.

Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό του. Ο ένας είναι ο Νασούτι και ο άλλος ο Αργυρίου. Ο Αργεντινός έπαιξε σε αυτή τη θέση την Κυριακή αλλά σε περίπτωση που παίξει και την Πέμπτη τότε δεν είναι δυνατόν να ξεκουραστεί ο Δέλλας. Ο «κολοσσός» είναι δύσκολο και ρίσκο να αγωνιστεί Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή και μάλιστα σε παιχνίδι φωτιά. Η άλλη λύση είναι ο Αργυρίου αλλά ο μικρός μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στου Θρακομακεδόνες.

Αρκετές αλλαγές ενόψει

Γενικά ο Χιμένεθ σκέφτεται να κάνει αλλαγές καθώς το πρόγραμμα της εβδομάδας είναι βαρύ. Στις σκέψεις είναι να ξεκουραστεί και ο Λαγός με αντικαταστάτη τον Καράμπελα αλλά αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Μία σχεδόν δεδομένη αλλαγή είναι αυτή στα χαφ καθώς ένας εκ των τριών αναμένεται να ξεκουραστεί την Πέμπτη. Αυτός δεν θα είναι ο Μάκος (πιο μικρός σε ηλικία) και το ερώτημα είναι ποιος από τους Καφέ-Ντιόπ είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Οι ταλευταίες αλλαγές αναμένονται στην επίθεση με τον Μπλάνκο να χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας για να πάρει ανάσες ο Τζιμπούρ. Τη θέση του Αλγερινού μπορεί να πάρει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε περίπτωση φυσικά που ο Μεσσήνιος άσος ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ