ΑΕΚ

Επαγγελματικό συμβόλαιο σε Αμπντουραμάνι

Επαγγελματικό συμβόλαιο σε Αμπντουραμάνι

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρτζιο Αμπντουραμάνι, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το "δικέφαλο", ύστερα από εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός ερχόμενος στην χώρα μας, είχε δηλώσει εξ αρχής ότι πρόθεσή του είναι να αναδεικνύει παίκτες από τα φυτώρια της ομάδας.

Τα λόγια του τα αποδεικνύει και εμπράκτως ο Ισπανός τεχνικός, αφού πρότεινε στη διοίκηση της ΑΕΚ να προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο στον επιθετικό της ομάδας νέων Σέρτζιο Αμπντουραμάνι.

Ο πρώτος... μεγάλος θαυμαστής του 18χρονου άσου είναι ο Ντάνιελ Μπατίστα, ο οποίος διέκρινε στον Αμπντουραμάνι το ξεχωριστό ταλέντο του, ενώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια συνέχισε να βελτιώνεται με τη μετακίνησή του στην πρώτη ομάδα να αποτελεί απλά θέμα χρόνου.

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα αλλά υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την πράσινη κάρτα του.

Σήμερα, όμως, κάθε δυσκολία στη συγκεκριμένη υπόθεση ξεπεράστηκε, με τον παίκτη να περνά από τα γραφεία της ΑΕΚ για να βάλει την υπογραφή του στο πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

" Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων (U-20) του συλλόγου Serxhio Abdurahmani υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 31/12/2015, το οποίο θα έχει ισχύ από την 1/1/2011".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ