ΑΕΚ

Επέστρεψαν οι τραυματίες

Επέστρεψαν οι τραυματίες
INTIME SPORTS

Ευχάριστα ήταν νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή (10/11) προπόνηση, καθώς οι τραυματίες, Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς Μπερνς και Μανωλάς προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Συνεχίζουν το ατομικό Σκόκο-Ντιόπ.

Στα τελευταία ματς οι λύσεις του Ισπανού τεχνικού ήταν περιορισμένες, με αποτέλεσμα τα πρόσωπα της αποστολής να είναι συνεχώς τα ίδια.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, όμως, οι Λυμπερόπουλος, Γιάγιτς, Μπερνς και Μανωλάς επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να έχει κάθε δικαίωμα να χαμογελά, καθώς αυξάνονται οι λύσεις του.

Όσον αφορά στην κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες, ο Μανωλάς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να συμπεριληφθεί την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ (13/11, 19:30), ενώ με τους υπόλοιπους η κατάσταση ετοιμότητάς τους θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο πιο ανέτοιμος συγκριτικά με τους άλλους τρεις καθώς είχε μείνει εκτός προπονήσεων για ένα μήνα και όπως εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείει τις πιθανότητες που υπάρχουν να επιστρέψει στην αποστολή ο "Λύμπε".

Συνεχίζουν στο ατομικό πρόγραμμα οι Σκόκο-Ντιοπ

Τα νέα, όμως, δεν είναι ακόμα το ίδιο ευχάριστα αναφορικά με τους Νάτσιο Σκόκο και Μπούμπα Ντιόπ. Από την πλευρά του ο Αργεντινός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Καβάλα στις 21/11 στο "Ανθή Καραγιάννη", ενώ ο πρώην αμυντικός μέσος της Πόρτσμουθ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ώστε να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 27/11 στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ