ΑΕΚ

Έρχεται ο μάνατζερ του Σκόκο

Έρχεται ο μάνατζερ του Σκόκο
INTIME SPORTS

Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο αναμένεται να πάρει σύντομα τέλος, με τον μάνατζερ του Αργεντινού άσου να έρχεται στην Ελλάδα στις 2 Οκτωβρίου.

Όπως επιβεβαίωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Φαμπιάν Σολντίνι θα έχει συνάντηση αυτή την ημερομηνία με τους διοικούντες την Ένωση για το θέμα του συμβολαίου του Σκόκο, κάτι που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ραντεβού θα κρίνει εν πολλοίς αν ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το "Δικέφαλο" στο στήθος και μετά το καλοκαίρι του 2011 (λήγει τότε το υπάρχον συμβόλαιό του).

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, καθώς η πλευρά του παίκτη αξιώνει κοντά στο 1.000.000 ευρώ ενώ η τελευταία πρόταση της ΑΕΚ ανέρχεται στα 800.000 ευρώ (συν μπόνους), ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία από τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας ότι χάρη στην αμοιβαία διάθεση για συνεργασία θα βρεθεί η "χρυσή τομή".

Χωρίζουν οι δρόμοι της ΑΕΚ με την PUMA
Εν τω μεταξύ, η συνεργασία της Ένωσης με την αθλητική εταιρία PUMA, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της.

Η αλλαγή ιδιοκτησίας της PUMA στην Ελλάδα είναι η κυριότερη αιτία που η ΑΕΚ αναζητά επόμενη συμφωνία και σύμφωνα με δημοσιεύματα η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη NIKE, την ADIDAS και μία ακόμα αθλητική εταιρία, για να έχουν συνεργασία από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ