ΑΕΚ

Ξεκούραση για Ντιόπ

Ξεκούραση για Ντιόπ
Ντιόπ INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ να ρίχνει τους ρυθμούς, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ Τετάρτη (17:15 NOVA).

Το προηγούμενο διάστημα ο Μανόλο Χιμένεθ φρόντισε να βγάλει το λάδι των παικτών του, καθώς θεώρησε την διακοπή του πρωταθλήματος ως ευκαιρία για μία μίνι προετοιμασία.

Την Κυριακή ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να ρίξει τους ρυθμούς της προπόνησης, καθώς το ματς με την Κέρκυρα την ερχόμενη Τετάρτη κρύβει παγίδες και ο Χιμένεθ δεν θέλει εκπλήξεις.

Μοναδικός απών από την προπόνηση ήταν ο Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος βρίσκεται στην μαζί με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας και αναμένεται να επιστρέψει μετά από αρκετές ημέρες.

Εκτός του Μπερνς, κανονικούς ρυθμούς δεν ακολούθησαν και οι Σάββας Γκέντζογλου (ατομικό πρόγραμμα και εκγύμναση), Χρήστος Πατσατζόγλου (ένιωσε οσφυαλγία) και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ που είπε πως αισθάνεται κουρασμένος.

Ο 32χρονος άσος έκανε χαλάρωμα και ατομικό πρόγραμμα υπό το φόβο να υποστεί κάποιον τραυματισμό. Η προπόνηση της Δευτέρας είναι και αυτό προγραμματισμένη για το πρωί (10:30).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ