ΑΕΚ

Μέχρι το 2013 ο Τζιμπούρ

Μέχρι το 2013 ο Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Περιμένοντας την απάντηση του Ραφίκ Τζιμπούρ οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Αλγερινός απάντησε θετικά στη πρόταση του Σταύρου Αδαμίδη και θα παραμείνει στο "Δικέφαλο" μέχρι το 2013.

Οι πάγιες ετήσιες απολαβές του ανέρχονται σε 700.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται και μπόνους (επιπλέον 200.000 ευρώ) για την επίτευξη ομαδικών και ατομικών στόχων.

Δηλαδή, ο Τζιμπούρ θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό περισσότερα χρήματα αν η ΑΕΚ στεφθεί πρωταθλήτρια και αν αναδειχθεί ο ίδιος πρώτος σκόρερ. Παράλληλα, προβλέπεται και μπόνους συμμετοχών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013".

Όσον αφορά την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, αναμένεται να υπάρξει ακόμα μια συνάντηση με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, μέχρι το Σάββατο, όπου και θα δοθεί η απάντηση του άσου της ΑΕΚ, στην ανάλογη πρόταση με αυτή του Τζιμπούρ.

Η υπόθεση του Μπλάνκο είναι διαφορετική συγκριτικά με των άλλων δύο, καθώς ο Αργεντινός περιμένει καλύτερη πρόταση από την τελευταία που του είχε κατατεθεί. Από την πλευρά της ΑΕΚ έχει ξεκαθαριστεί ότι θα γίνει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μπλάνκο, η οποία αναμένεται να είναι τελευταία και καθοριστική.

Στην περίπτωση που ο επιθετικός της ΑΕκ αρνηθεί ενδέχεται να μην γίνει άλλη επαφή ως το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ