ΑΕΚ

Μικροί, μεγάλοι, εν δράσει στην ΑΕΚ

Μικροί, μεγάλοι, εν δράσει στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σκέψεις Μοράις για ντεμπούτο του νεαρού Τσέλιου και επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου για την ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στην Λαμία.

Κάτι η νίκη με ξέσπασμα επί του Λεβαδειακού, κάτι η μεταγραφή του Αϊντάρεβιτς, έχουν αναστρέψει το κλίμα στην ΑΕΚ. Όμως αν στο σημερινό (14/12) παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία προκύψει στραβοπάτημα, τότε όλα θα πάνε… περίπατο.

Ο Ζοζέ Μοράις αυτό το ξέρει, γι αυτό και κτύπησε «καμπανάκι» στους παίκτες του για το ματς, γι αυτό και δεν προχωρά σε… λελογισμένο αριθμό αλλαγών. Από την μια προσανατολίζεται να δώσει για πρώτη φορά θέση βασικού στον νεαρό Ηλία Τσέλιο, στην τριάδα της μεσαίας γραμμής μαζί με Γαλανόπουλο και Γιόχανσον.

Αλλά από την άλλη μεριά, σκέφτεται να βάλει και Αλμέιδα στην κορυφή και Μάνταλο στο ένα άκρο της τριάδας στην επίθεση και τον Χριστοδουλόπουλο, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, από την αρχή του ματς στο άλλο άκρο της επίθεσης.

Ο Ανέστης θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και ο Μπακάκης, ο Τζανετόπουλος και ο Ντίας θα γυρίσουν στην τετράδα της άμυνας της ΑΕΚ, πιθανότατα με τον Λαμπρόπουλο να παραμένει σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε απέναντι στον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Δεν υφίσταται θέμα Μπάγεβιτς"
Όλα τα σενάρια πρόκρισης για την φάση των "16"
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τσιγκρίνσκι
Αϊντάρεβιτς: "Φανταστική εμπειρία, ήρθα σε μεγάλη ομάδα"
Ξανά στο ΚΕ.Σ.Α. η ΑΕΚ
Μαϊστόροβιτς για μεταγραφές και Αϊντάρεβιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ