ΑΕΚ

Μπάγεβιτς: "Ευχαριστώ και αντίο..."

Μπάγεβιτς: "Ευχαριστώ και αντίο..."
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήγε στους Θρακομακεδόνες και αφού ενημέρωσε του Κόλα-Γκρέταρσον αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και έφυγε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Στο βουνό βρέθηκε και ο Αδαμίδης.

Ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από την θέση του προπονητή αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Δευτέρα το μεσημέρι αποχαιρέτησε και τυπικά την μεγάλη του αγάπη.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ήταν στο προπονητικό κέντρο από τη μία το μεσημέρι αν και η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 15.00 καθώς ήθελε να μαζέψει τα πράγματά του. Λίγο μετά τις 14.00 ο Σταύρος Αδαμίδης πέρασε την πύλη του προπονητικού κέντρου και κατευθύνθηκε στο γραφείο του προπονητή.

Τον πρόεδρο της Ένωσης ακολούθησαν οι Γκρέταρσον-Κόλα, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον Ντούσκο για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Οι δυο τους θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μπάγεβιτς και η μίνι ενημέρωση ήταν επιτακτική από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα έχει ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη με την Ζενίτ στη Ρωσία.

Αμέσως μετά, ο Ντούσκο αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και λίγο μετά τις 14.30 αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο μαζί με τους Μπουρουτζίκα, Γεωργαμνή. Ο 62χρονος τεχνικός ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία και τόνισε πως η απόφασή του ήταν μονόδρομος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ