ΑΕΚ

Νίκες για να μπει η ομάδα σε σειρά!

Νίκες για να μπει η ομάδα σε σειρά!
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης μετέβη στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων παρακολουθώντας μέρος της προπόνησης. Φυσικά ο βασικός λόγος παρουσίας του ήταν να συνομιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την άσχημη εικόνα της ομάδας στα τελευταία επίσημα και ανεπίσημα ματς.

Τα είπαν οι δυο τους για κάμποση ώρα. Τελεσίγραφα δεν δόθηκαν, ούτε οι δύο πλευρές βρίσκονται στα χαρακώματα. Ωστόσο προβληματισμός υπάρχει και μάλιστα έντονος! Αυτόν εξεδήλωσε ο πρόεδρος, αυτόν εξέφρασε και ο προπονητής.

Ωστόσο δεν είναι ώρα πανικού. Αμφότεροι παραδέχθηκαν ότι η εικόνα της ομάδας στον αγώνα με την Κέρκυρα (όπως και στο ματς-ρεβάνς με την Νταντί) δεν ήταν η πρέπουσα, ωστόσο ακόμα και στην άσχημη βραδιά της, η ομάδα δημιούργησε 7-8 κλασικές ευκαιρίες και αδικείται από το τελικό σκορ.

Αυτό που προκύπτει από τη συνομιλία των δύο ανδρών είναι πως υπάρχει εκατέρωθεν πίστη ότι η ομάδα θα ανακάμψει και θα εμφανίσει ξανά το αγωνιστικό πρόσωπο που θαυμάστηκε στο τουρνουά της Αυστραλίας. Αρχής γενομένης από τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ριζούπολη (που ως αργά το βράδυ και σε καθημερινή βάση γίνονται εντατικές εργασίες).

Συζητήθηκε επίσης η περίπτωση του Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην ομάδα μετά την καλοκαιρινή (άδικη και ακατανόητη για πολλούς) απομόνωσή του και έδειξε στο φιλικό απέναντι στον Θρασύβουλο ότι δεν θα έπρεπε να έχει απαξιωθεί τόσο. Ο Μπάγεβιτς θα του δώσει ευκαιρίες και θα τον υπολογίζει.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στις υποθέσεις των τριών παικτών (Σκόκο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ) που τα συμβόλαια τους λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Αδαμίδης ενημέρωσε τον προπονητή ότι ως το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Η ΑΕΚ περιμένει την Τρίτη την απάντηση του Τζιμπούρ, ως το Σάββάτο εκείνη του Σκόκο ενώ εντός των επόμενων ημερών (ή ωρών) θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο. Οι οιωνοί δεν είναι με το μέρος της, όμως στην ΠΑΕ ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να δώσουν ένα τέλος στα τρία καυτά θέματα που «σέρνονται» στον Τύπο (με τα ανάλογα συνεπακόλουθα) εδώ και αρκετούς μήνες...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ