ΑΕΚ

Ο "κύβος ερρίφθη" για Βιντιάδη και ΑΕΚ

Ο "κύβος ερρίφθη" για Βιντιάδη και ΑΕΚ
Βιντιάδης, Κιθ Χάρις, ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει θετικά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΚ. Το δικό του deadline, οι ορκωτοί λογιστές και τα αποτελέσματα τους που δεν τον φοβίζουν!

Σαν άλλος Ιούλιος Καίσαρας που ετοιμάζεται να περάσει τον ποταμό Ρουβίκωνα, ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει αποφασίσει να πάρει στα "χέρια" του την ΠΑΕ ΑΕΚ και να αντιμετωπίσει όλες τις συνέπειες που θα βρεθούν μπροστά του, από την συγκεκριμένη επιχειρηματική του κίνηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο νεαρός Έλληνας εφοπλιστής έχει πείσει όλους τους συνεργάτες του (σε Αγγλία και Ελλάδα) για την οριστική του απόφαση, να εμπλακεί στα κοινά της αγαπημένης του ομάδας.

Μπαίνουν οι ορκωτοί λογιστές

Δημοσιογραφικές "πηγές" του Sport24.gr που βρίσκονται στο περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη, αναφέρουν πως το τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση της απόκτησης της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι η σύγκριση των στοιχείων που έχει στα χέρια του ο ενδιαφερόμενος εφοπλιστής και το επιτελείο του, μεταξύ των οποίων ο Κιθ Χάρις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την Δευτέρα (22/10) θα μπούνε οι ορκωτοί λογιστές στα Σπάτα και σε διάστημα 3-4 ημερών θα ολοκληρωθεί η έρευνα τους. Το τελικό αποτέλεσμα θα ανάψει το πράσινο φως για την υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα σε ΠΑΕ ΑΕΚ και Δημήτρη Βιντιάδη.

"Γνωρίζω πως το αποτέλεσμα θα παρεκκλίνει"

Είναι αλήθεια πως ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ακούσει για πρίγκιπες και σωτήρες, έχει κουραστεί να ελπίζει και είναι δικαιολογημένο να είναι καχύποπτος ακόμα και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ειδικά από την στιγμή που διαρρέουν στον Τύπο συνέχεια, χρηματικά ποσά γύρω από τα χρέη της ομάδας. Όλοι πιστεύουν πως τα αληθινά νούμερα θα είναι το εμπόδιο και για τον Δημήτρη Βιντιάδη, που είναι η σοβαρότερη και αληθινή περίπτωση ενδιαφέροντος για την ΑΕΚ από την εποχή που ανέλαβε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο ίδιος όμως ο Βιντιάδης τι λέει; Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Έλληνας εφοπλιστής δεν βρίσκει κανένα εμπόδιο στα σχέδια του και όσον αφορά τον "κρυφό φόβο" των ΑΕΚτζήδων (λογιστικός έλεγχος), ο ίδιος τονίζει με σιγουριά στους συνεργάτες του: "Γνωρίζω πως τα νούμερα δεν θα είναι ίδια, θα παρεκκλίνουν. Σίγουρα κάτι θα έχει πειραχθεί, ακόμα και από αμέλεια, αλλά αυτό που θα βγει δεν με φοβίζει".

Τελειώνει μέχρι τις 26 του μήνα

Με τα παραπάνω λόγια, ο Δημήτρης Βιντιάδης, παρουσιάζεται στους συνεργάτες του αλλά και στον προσωπικό του κύκλο, έτοιμος για το μεγάλο βήμα, δίχως το παραμικρό ίχνος ενδοιασμού και μάλιστα όσοι είναι κοντά του, που γνωρίζουν σκέψεις και σχέδια του, τονίζουν πως "όλα θα τελειώσουν στις 26 του μήνα"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ