ΑΕΚ

Οι υποψήφιοι στόπερ για την ΑΕΚ

Οι υποψήφιοι στόπερ για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Με την αποδέσμευση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς η ΑΕΚ μπορεί να εξοικονόμησε κάποια χρήματα, αλλά τώρα πρέπει να τρέξει για να βρει έναν στόπερ που θα αντικαταστήσει τον Σουηδό. Οι επαφές με τον Βαγγέλη Μόρα και τον Σωτήρη Κυργιάκο δεν είχαν αποτέλεσμα, αλλά παραμένουν ανοικτές. Ο Λούκατς μπλοκάρει τον Ντιόπ.

Τα χρήματα που εξοικονόμησε η ΑΕΚ από την αποδέσμευση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ήταν αρκετά, αλλά στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε είναι υποχρεωμένη να κάνει αγώνα δρόμου για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Έτσι κι αλλιώς στους αγώνες με τη Νταντί για το Europa League το κενό του Σουηδού θα καλυφθεί εκ των ενόντων, ωστόσο σε δύο εβδομάδες αρχίζει το πρωτάθλημα και μέχρι τότε πρέπει να έχει βρεθεί λύση.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άναψε το πράσινο φως για τον Βαγγέλη Μόρα, που δεν υπολογίζεται από την Μπολόνια, όμως η επαφή που, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, έγινε το Σάββατο με τον ατζέντη του διεθνούς αμυντικού δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Ενώ η Μπολόνια δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη στην ΑΕΚ, ο ίδιος ο Μόρας δεν είναι ικανοποιημένος από τα περίπου 250.000 Ευρώ που λέγεται ότι του προσφέρει ετησίως η Ένωση. Έτσι κι αλλιώς έχει άλλες, καλύτερες κατά ταν ίδιο, προτάσεις από τα χέρια του τόσο από τη Γουέστ Χαμ όσο και από πορτογαλικές ομάδες.

Η περίπτωσή του, λοιπόν, παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, αλλά δεν έχει εγκαταλειφθεί. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με αυτό που συμβαίνει με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Και με αυτόν η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή και με αυτόν παρατηρήθηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο στην Ένωση αναθάρρησαν βλέποντας τον Κυργιάκο να μένει εκτός αποστολής στον εναρκτήριο αγώνα της Λίβερπουλ για την Πρέμιερσιπ με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Από εκεί και πέρα μερίδα του Τύπου αναφέρει πως άλλες εναλλακτικές λύσεις της ΑΕΚ για τη θέση του στόπερ αποτελούν ο Κεβ Γιάλιενς της Άλκμααρ, ο Γκοσνάλο Μπραντάο της Σιένα και ο Αυστριακός Πάουλ Σάρνερ. Σε κάθε περίπτωση αυτό που αφήνεται να εννοηθεί από την ΑΕΚ είναι πως Αδαμίδης και Μπάγεβιτς έχουν καταλήξει στην απόφασή τους και πολύ σύντομα, ίσως και μέχρι την Τρίτη θα έχει αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Μαϊστόροβιτς.

Πρόβλημα με Λούκατς

Ο δανεισμός του Μίλαν Λούκατς στον Λεβαδειακό "ναυάγησε" κι αυτό προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΚ όσον αφορά τη συμμετοχή του Πάπα Μπούπα Ντιοπ στους αγώνες με την Νταντί. Η Ένωση ήταν υποχρεωμένη να δηλώσει όλους τους μη κονοτικούς παίκτες που είχε στο ρόστερ της από πέρυσι εις βάρος των νεοαποκτηθέντων και αυτό ακριβώς έκανε ελπίζοντας ότι στο μεταξύ θα είχε παραχωρήσει ως δανεικό τον Λούκατς και θα άδειαζε η θέση του για να δηλωθεί ο Ντιοπ.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει γίνει ως τώρα και πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ. Η προθεσμία για αλλαγή στη λίστα με τους παίκτες που έχουν δηλωθεί στην UEFA εκπνέει την Τετάρτη, 24 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Νταντί, και αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί τρόπος να φύγει ο Λούκατς, τότε ο Ντιοπ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με τη σκοτσέζικη ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ