ΑΕΚ

Ακατάλληλο για... ενηλίκους

Ακατάλληλο για... ενηλίκους
INTIME SPORTS

Μετά την δοκιμή που έκαναν οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και τα όσα είδαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, έκριναν πως το γήπεδο είναι ακατάλληλο για... ενηλίκους. Εντός της ημέρας είναι πιθανό να ανακοινωθεί η νέα έδρα.

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη που έγινε για την άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όπως φάνηκε στο φιλικό του ΠΑΟ με τη Τζένοα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ με παρουσία των Ζαβραδινού και Αδαμίδη αντίστοιχα, η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου και η εταιρεία που τοποθέτησε πρόσφατα τον χλοοτάπητα.

Η εταιρεία αισιοδοξούσε ότι όλα θα πάνε καλά και ο αγώνας των κιτρινόμαυρων με την Νταντί για το Europa League θα διεξαχθεί κανονικά χωρίς πρόβλημα την προσεχή Πέμπτη (26/8).

Ωστόσο αποφασίστηκε οι δοκιμές στο χορτάρι για να διαπιστωθεί η ετοιμότητά του, να γίνει από παιδιά των τα ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΚ!

Εν τω μεταξύ, μπροστά στο ενδεχόμενο να μη γίνει ο αγώνας την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι σταματάει να διαθέτει εισιτήρια προς πώληση. Η ανακοίνωση του τμήματος διαχείρισης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ ήταν χαρακτηριστική:

" Το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως μέχρι να οριστικοποιηθεί ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα AEK - Dundee United, σταματάει την πώληση απλών εισιτηρίων. Μετά τη λήψη οριστικής απόφασης για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ ή τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλο γήπεδο, θα βγει νεότερη ανακοίνωση που θα ενημερώνει για το αν θα διατεθούν περαιτέρω εισιτήρια από τα ήδη πωληθέντα", ήταν η ανακοίνωση της Ένωσης.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο πληροφορίες θέλουν το γήπεδο να κρίθηκε ακατάλληλο για την τέλεση ποδοσφαιρικού αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει νέα έδρα για το ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός της ημέρας να υπάρξει και ανακοίνωση από την διοίκηση της ΑΕΚ, για το που θα γίνει τελικά το ματς με τους Σκωτσέζους.

Από την Σκωτία, τέλος, τονίζεται πως υπήρξε "ενημέρωση" από πλευράς ΑΕΚ, ότι ο αγώνας δεν θα γίνει στο ΟΑΚΑ, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Η Νταντί βρίσκεται σε επικοινωνία με την ομοσπονδία της Σκωτίας και την ΟΥΕΦΑ, ώστε να βγάλει μια άκρη!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ