ΑΕΚ

Πρόταση για... Κάλβο από Άρη!

Πρόταση για... Κάλβο από Άρη!
INTIME SPORTS

Πρόταση στην ΑΕΚ να της παραχωρήσει τον Τόνι Κάλβο τον Ιανουάριο με αντάλλαγμα τον Λεονάρντο έριξε στο τραπέζι ο Άρης, με την περίπτωση του Ισπανού χαφ να μην αφήνει αδιάφορο τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναζητεί παίκτες για την ενίσχυση της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και για το λόγο αυτό έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα για να δοκιμαστούν οι Ροτέν, Λουσέν και Ντρπιτς, όμως δεν αποκλείεται ο "Δικέφαλος" να κάνει και μία προσθήκη μέσα από την εγχώρια αγορά και συγκεκριμένα από αυτή της Θεσσαλονίκης...

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, ο Άρης έριξε ξαφνικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μία πρόταση στην ΑΕΚ, βάσει της οποίας ο Ισπανός δεξιός χαφ-εξτρέμ Τόνι Κάλβο θα κατηφορίσει στην πρωτεύουσα, για να πάρει τη θέση του στους "κίτρινους" του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ο Λεονάρντο.

Η αιτία για αυτή την πρόταση είναι πως ο Κούπερ δεν υπολογίζει πλέον στον Κάλβο, με τη σχέση των δύο ανδρών να έχει κλονιστεί για εξωαγωνιστικούς λόγους, με τους διοικούντες τον Άρη να επιθυμούν να πάρουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Ένωσης έχοντας διαπιστώσει ότι βρίσκεται σε δυσμένεια στην αθηναϊκή ομάδα λόγω των κακών εμφανίσεων που πραγματοποιεί.

Μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο μία διερευνητική κρούση από πλευράς Θεσσαλονικέων, όμως δεν αποκλείεται το θέμα να προχωρήσει από τη στιγμή που ο Μανόλο Χιμένεθ εκτιμά τις ποδοσφαιρικές αρετές του συμπατριώτη του και έχει την πεποίθηση ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος Κάλβο μετρά 117 εμφανίσεις και 18 γκολ με τη φανέλα του Αρη από το 2007 ως σήμερα, ενώ ο 24χρονος Λεονάρντο διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ΑΕΚ και σε 55 επίσημες εμφανίσεις έχει βρει δίχτυα 8 φορές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ