ΑΕΚ

Πρόβλημα με Γιάχιτς

Πρόβλημα με Γιάχιτς
INTIME SPORTS

Τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν για την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής ο Σάνελ Γιάχιτς υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Καβάλα.

Ο Βόσνιος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Αν και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία ο παίκτης θα επανεξεταστεί το Σάββατο και τότε θα πάρει την απόφασή του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στα θετικά της προπόνησης το γεγονός πως ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Ο αμυντικός μέσος της Ένωσης δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με την Καβάλα αλλά σίγουρα θα είναι «Ok» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ενδεχόμενη απουσία του από το κυριακάτικο ματς με την Καβάλα θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα για την Ενωση, καθώς ήδη ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Δέλλα και Μανωλά.

Με τα τελευταία δεδομένα ο Χιμένεθ θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα τους Γκέντσογλου, Νασούτι στο κέντρο της άμυνας αφού ακόμη και αν ο Γιάχιτς πάρει το «ok» από το ιατρικό επιτελείο ίσως ο Ισπανός τεχνικός θελήσει να τον προφυλάξει ενόψει ντέρμπι.

Η προετοιμασία του "Δικεφάλου" θα ολοκληρωθεί αύριο, με μία προπόνηση που θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ