ΑΕΚ

Στη λίστα και ο Νασούτι

Στη λίστα και ο Νασούτι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Τουρκία, ο Κριστιάν Νασούτι του οποίου ο δανεισμός στη Γκαζιάντεπσπορ "χάλασε" αποτελεί εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με τον Βαγγέλη Μόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Τουρκία ο δανεισμός του Κριστιάν Νασούτι από την Ρίβερ Πλέιτ στη Γκαζιάντεπσπορ δεν πραγματοποιήθηκε την ύστατη στιγμή, παρότι τα είχαν βρει σε όλα οι δύο σύλλογοι

Μάλιστα λίγες μέρες πριν ο Νασούτι έκανε δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των "γερακιών" αναφέροντας πως ανέμενε να συναντήσει στην Τουρκία ανάλογη ατμόσφαιρα με εκείνη που δημιουργούσαν στην Ελλάδα οι οπαδοί του Άρη.

Στη γειτονική χώρα τονίζεται πως δημιουργήθηκε παρανόηση με τους όρους του δανεισμού του 27χρονου άσου από τους "μιλιονάριος". Ουσιαστικά υπήρχε απόκλιση στο οικονομικό, αφού η Ρίβερ Πλέιτ αξίωνε ένα ποσό που ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ για να ανάψει το "πράσινο φως" και η Ρίβερ Πλεϊτ.

Την ίδια στιγμή φημολογείται στη γειτονική χώρα πως η ΑΕΚ έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για τον Νασούτι, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της. Το συμβόλαιο του Αργεντίνου άσου με την Ρίβερ Πλέιτ εκπνέει το καλοκαίρι του 2012.

Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη πετυχαίνοντας ένα γκολ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ