ΑΕΚ

Στην κόντρα κι ο Αδαμίδης

Στην κόντρα κι ο Αδαμίδης
INTIME SPORTS

Στην... αντεπίθεση η ΑΕΚ μέσω του Σταύρου Αδαμίδη που τόνισε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού (2-0) ότι "δεν πρέπει να μιλούν αυτοί που προσέλαβαν τον πρωτομάστορα της παράγκας".

Προφανώς με αυτή τη δήλωση ήθελε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη το βράδυ του Σαββάτου στο "Καραϊσκάκη" και τα οποία αφορούσαν τη "βρώμα" του πρωταθλήματος και τα λάθη της διαιτησίας.


Ο πρόεδρος της Ένωσης θεώρησε ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα πρέπει να σχολιάζουν τέτοια ζητήματα, κατά της παροιμίας "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί".

Το σχόλιο του Αδαμίδη είχε να κάνει με την πρόσφατη πρόσληψη του Βασίλη Γκαγκάτση από τον Ολυμπιακό, τον οποίο και αποκάλεσε "προασπιστή της παράγκας".

"Δεν μπορούν να μιλούν για διαιτησία"


Συγκεκριμένα μετά το τέλος του ματς ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε: "Αυτό που είδαμε σήμερα πάλι δεν είναι διαιτησία. Εφιστώ την προσοχή και λεω στους αρμοδίους: αν συνεχιστούν αυτά δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα".

Και συνέχισε αναφερόμενος στα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. "Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, όταν προσέλαβε τον πρωτομάστορα της παράγκας για διαιτησία, είναι σαν να βγαίνει ο Σαντάμ Χουσεΐν και να εμφανίζεται ως υπερασπιστής της ελευθερίας".

Για να... μαλακώσει στη συνέχεια: "Δεν αμφισβητούμε τις προθέσεις του κύριου Μαρινάκη. Θέλουμε πρωτοβουλία για να μιλήσουμε με Πιλάβιο. Αυτό που αντιμετωπίσαμε σήμερα θα το δούμε όλη τη χρονια".

Και κατέληξε λέγοντας ότι η ΑΕΚ δεν θα δεχτεί... μυστικά γεύματα ή κακές διαιτησίες. "Ο κύριος Πιλάβιος είναι μέλος Ελληνικής Ομοσπονδίας όχι της Παναθηναικής η της Ολυμπιακής. Μυστικά γεύματα δεν πρόκειται να τα δεχτούμε. Είναι απαράδεκτο αυτά που συμβαίνουν και δέκτης της κακής διαιτησίας ειναι η ΑΕΚ. Δαλούκες και Αρμπακιόληδες δεν έχουν θέση στην ελληνική διαιτησία και δεν πρέπει να διαιτητεύσουν ξανά φέτος" τόνισε.

Ποιος είδε τον Ντούσκο και δεν τον φοβήθηκε

Πολύ εκνευρισμένος ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα. Οι φωνές του από τα αποδυτήρια ακουγόντουσαν σε... ολόκληρο το γήπεδο.

Πέρα από τα παράπονα που είχε από τους παίκτες του κι αφορούσαν την απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, βγήκε... εκτός εαυτού με την αποβολή του.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί και στο επόμενο παιχνίδι να μην κάθεται στον πάγκο, αλλά στην κερκίδα.

"Έχω νεύρα..."

"Πιστεύω ότι σήμερα το πιο σημαντικό είναι η νίκη μας. Μπορούμε να είμαστε ικανοποημένοι από την απόδοση και την σταθερότητα που δείξαμε. Θα ήθελα να πω στους παίκτες συγχαρητήρια που παλέψανε από πρώτο λεπτό μέχρι τελευταίο λεπτό.

Ευχαριστούμε και τον εξαιρετικό μας κόσμο, που έπαιξε σημαντικό ρόλο. Έχουμε τώρα το παιχνίδι με τη Χάιντουκ και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για εκεί.

Ήταν πολύ έντονο το παιχνίδι. Έδιωξα και τη μπάλα μακριά και με πέταξε έξω ο δαιτητής. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι κακό. Έχω νεύρα, αλλά δεν πρέπει να αντιδράσω έτσι".


Και συνέχισε: "Όλα μου άρεσαν. Μια χαρά παίξαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε λάθη όπως σε κάθε παιχνίδι. Υπήρχαν πράγματα που δεν επιτρέπονται, ι αλλά θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε".

Τέλος για το θέμα του γηπέδου τόνισε: "Τα παιδιά είπαν ότι θέλουν να παίζουν εδώ. Το γήπεδο αυτό μπορεί να μας βοηθησει. Καλύτερα εδώ που είμαστε κοντά στο σπίτι μας, παρά μακριά. Να μη λέμε ότι είμαστε και Φιλαδέλφεια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ