ΑΕΚ

Bad boy... Λουσέν

Bad boy... Λουσέν
Λουσέν

Ο Πίτερ Λουσέν που δοκιμάζεται από την ομάδα της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες είναι μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, όμως έχει και πολλές... μαύρες στιγμές στην καριέρα του. Οι 99 κίτρινες και οι 12 κόκκινες και το φτύσιμο στο πρόσωπο του Τζον Χάρτσον (videos).

Στην αρχή της δεκαετίας του 2000 πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που ξεπετάχτηκαν και ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους. Ένας από αυτούς είναι και ο Πίτερ Λισέν.

Το 1999 έκανε το "μπαμ" στην καριέρα του με την Παρί Σαν Ζερμέν, με αποτέλεσμα η Θέλτα (σε μία εποχή που μεσουρανούσε) να τα... σκάσει για να τον αποκτήσει. Ο ίδιος τους δικαίωσε, όμως ο οξύθυμος χαρακτήρας του επισκίασε τις ικανότητες του.

Η πιο μαύρη στιγμή ίσως στην καριέρα του ήταν σε ένα ματς της Θέλτα με την Σέλτικ, όταν και σε μία φάση με αντίπαλο τον Τζον Χάρτσον έφτυσε τον άσο των Σκωτσέζων στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές από την UEFA!

Bad boy... Λουσέν
Λουσέν

Τεχνική, φάουλ και... κάρτες. Πολλές κάρτες!

Παικτικά, που λέμε, ο Πίτερ Λουσέν είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά στο ρόστερ της ΑΕΚ, αφού διαθέτει στοιχεία που λείπουν από το ρόστερ της Ένωσης.

Είναι γρήγορος, έχει την κάθετη μπαλιά, "πατάει" περιοχή, σκοράρει και διαθέτει εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ. Αυτά από μόνα τους φτάνουν για να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα ή μήπως όχι;

Κοιτάζοντας τα στατιστικά του Λουσέν ΕΔΩ (γνωστή βάση δεδομένων στο ίντερνετ) πάθαμε πλάκα, αφού ο 31χρονος άσος είναι αυτό που λέμε, συλλέκτης καρτών.

Σε επτάμιση σεζόν από τη σεζόν 2001-2002 μέχρι και το 2007-2008 (όπου και τραυματίστηκε) έχει δεχθεί συνολικά 99 κίτρινες και 12 κόκκινες!

Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν πως αν τελικά συμφωνήσει με την ΑΕΚ και αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, όλο το φίλαθλο κοινό θα περιμένει πως και πως τις αναμετρήσεις του με τον Πάμπλο Γκαρσία και Βίκτορ Γιάκομπ...

Βίντεο με τον Λουσέν

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ