ΑΕΚ

Τελική πρόταση σε Μπλάνκο-Σκόκο

Τελική πρόταση σε Μπλάνκο-Σκόκο
INTIME SPORTS

Όπως αναμενόταν, ο Σταύρος Αδαμίδης κατέθεσε στους μάνατζερς των Μπλάνκο και Σκόκο τις βελτιωμένες προτάσεις, ώστε να μπουν στην τελική ευθεία οι δύο υποθέσεις. Εκτός αποστολής με Χάιντουκ ο Μάκος.

Από το πρωί ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους εκπροσώπους των Αργεντινών, γνωστοποιώντας τους τις προθέσεις του. Αργότερα τις έστειλε και με e-mail, ώστε να αποκτήσουν πιο επίσημη μορφή.

Όσον αφορά το Νάτσο Σκόκο, η ΑΕΚ προτείνει συμβόλαιο ανανέωσης μέχρι το 2013, με πάγιες ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ. Το ποσό αυτό μπορεί να αυξηθεί στα 1.150.000 ευρώ αν υλοποιηθούν προσωπικοί και ομαδικοί στόχοι που προβλέπει η πρόταση.

Αναφορικά με την πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο, οι κιτρινόμαυροι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το 2013, με καθαρές απολαβές της τάξης των 480.000 ευρώ, τα οποία θα φτάσουν τα 830.000 ευρώ αν επιτευχθούν οι στόχοι που προβλέπονται από το νέο συμβόλαιο.

Χωρίς Μάκο με Χάιντουκ

Ο Γρηγόρης Μάκος έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την Χάιντουκ. Ο μέσος του "Δικεφάλου" είναι καλύτερα από τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά είναι τιμωρημένος από την περσινή σεζόν και δεν θα δώσει το "παρών" στην πρώτη ευρωπαϊκή υποχρέωση της ομάδας του για το Europa League.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Νταντόμο, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ