ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Θα κοιτάξω στις Ακαδημίες"

Χιμένεθ: "Θα κοιτάξω στις Ακαδημίες"
INTIME SPORTS

Μικρό καλάθι κράτησε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως αν οι υπό δοκιμή παίκτες δεν του κάνουν θα κοιτάξει να ενισχύσει την ομάδα από τις Ακαδημίες. "Δεν είμαι χαζός (σ.σ "μαλ...." ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε), αλλά ρεαλιστής", τόνισε για κάποια ονόματα που γράφονται αλλά είναι απίθανο- σύμφωνα με τον ίδιο- να έρθουν στην Ελλάδα. Στην αποστολή με την ΑΕΛ ο Δέλλας.

Ο τεχνικός της Ενωσης φρόντισε να προσγειώσει όσους ονειρεύονται σημαντικές μεταγραφές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας πως θα συνεχίσει να δουλεύει χωρίς ποτέ να τον προδώσει.

Παράλληλα χαρακτήρισε τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ (12/12, 17:15) ως "παγίδα" καθώς θεωρεί πως οι Λαρισαίοι δεν έχουν την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, παρά την τελευταία θέση την οποία κατέχουν στον πίνακα. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός κόουτς...

Για τα ονόματα Ισπανών παικτών που γράφονται στον Τύπο πως απασχολούν την ομάδα:

«Θα είμαι ρεαλιστής. Οι ποδοσφαιριστές που έχω δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορούν να έρθουν ως μεταγραφή ούτε στην ΑΕΚ ούτε σε άλλες ομάδες εδώ. Μιλάω καθημερινά με πολλούς ποδοσφαιριστές που ανέρχονταν υπήρχε πιθανότητα να γίνουμε πρωταθλητές. Η πραγματικότητα όμως είναι μία και μόνο».

Για το αν το προβληματίζει που δεν μπορούν να έρθουν τέτοια ονόματα στην Ελλάδα:

«Έχουμε έρθει για να δουλέψουμε κι εγώ δέχθηκα να έρθω εδώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Κάποιους που ήθελα δεν μπορούμε να τους πάρουμε λόγω μπάτζετ. Αυτό που θα κάνω είναι αυτό που ξέρω καλύτερα. Να προσαρμοστώ στις όποιες συνθήκες και να δουλέψουμε. Να χτίσουμε μια ομάδα με ταυτότητα και νοοτροπία και τα αποτελέσματα θα έρθουν ανάλογα με τη δική μας απόδοση».

Για τον Χουάν Κάλα της Σεβίλλης:

«Ψάχνουμε να βρούμε παίκτη τύπου Κάλα και θα το κάνουμε δοκιμάζονται ποδοσφαιριστές. Αν αυτοί που δοκιμάσουμε δεν μας κάνουν, θα κοιτάξω τις ακαδημίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο της ΑΕΚ και θα συνεχίσω να δουλεύω. Δεν είμαι χαζός, είμαι ρεαλιστής».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ (12/12, 17:15):

«Είναι ένα παιχνίδι παγίδα. Και με διαφορά η Λάρισα δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Είναι καλύτερη από ότι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Να μην αναπαυθούμε λοιπόν και σε καμία περίπτωση να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης με Ζενίτ. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους εαυτούς μας και τον κόσμο της ΑΕΚ και να κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι».

Για το νικηφόρο σερί που σταμάτησε στο στο Περιστέρι:

«Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν σημαντική απώλεια. Αλλά παίζοντας με 10 παίκτες δεν χάσαμε και αυτό είναι το μόνο θετικό που μας έμεινε. Θεωρώ ότι προηγουμένως είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με Χάιντουκ, σκοράροντας αρκετές φορές και μια νίκη σημαντική με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε το σερί και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή».

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του:

«Αν θέλουμε να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα, που αυτό επιδιώκουμε, δεν μπορούμε να έχουμε δύο πρόσωπα, αλλά δυστυχώς αυτό εμφανίζεται. Πρέπει να πάμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αλλά ως άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε λάθη και να χάνουμε».

Έτοιμος ο Δέλλας

Ο τραυματισμός του τραυματισμός του Τραϊανού Δέλλα δεν αποδείχθηκε σοβαρός, με αποτέλεσμα ο Έλληνας αμυντικός να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (12/12, 17:15).

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ντιοπ, όπως φυσικά ο και οι τραυματίες Σεμπάστιαν Σάχα (που έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης) και Ραφίκ Τζεμπούρ (που έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης).

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Αραμπατζή, Μοσχονά, Νασούτι, Μανωλά, Δέλλα, Γιάχιτς, Νταντόμο, Καράμπελα, Αργυρίου, Γεωργέα, Καφέ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μάκο, Λαγό, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ