ΑΕΚ

Κοντά σε συμφωνία με τον Σκόκο

Κοντά σε συμφωνία με τον Σκόκο
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Νάτσο Σκόκο και όλα δείχνουν ότι ο Αργεντίνος θα υπογράψει σύντομα το νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Το σίριαλ Σκόκο θα έχει, πιθανότατα, αίσιο τέλος για την "Ένωση". Αυτό είναι το συμπέρασμα μετά την συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, με τους μάνατζερ του Αργεντίνου χαφ.

Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, με τον πρόεδρο ΑΕΚ να καταθέτει την πρόταση της ομάδας, με τους μάνατζερ του παίκτη να λένε και αυτοί τις δικές τους προτάσεις και αναμένονται οι τελικές επαφές, ούτως ώστε να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέο ραντεβού, μεταξύ της ΑΕΚ και των μάνατζερ του παίκτη ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα ανανεώσει ο Αργεντίνος το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι θα επέλθει τελική συμφωνία με τον Σκόκο, καθώς η πρόταση που έχουν υποβάλλει πιστεύουν ότι θα γίνει αποδεκτή και ο Νάτσο Σκόκο θα συνεχίσει την καριέρα του με τα "κιτρινόμαυρα".

Είναι πολύ σημαντικό ότι η ΑΕΚ δέχεται να ισχύσει η αναπροσαρμογή των απολαβών του Σκόκο, σύμφωνα με τους όρους του νέου συμβολαίου, από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ένα επιπλέον κίνητρο για τον παίκτη να πει το "ναι". Οι πληροφορίες, άλλωστε, συμφωνούν ότι ο Σκόκο είναι πολύ κοντά στο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ενωσίτικη ΠΑΕ

Ο Δέλλας παίζει με Ολυμπιακό

Η απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Superleague, εν τω μεταξύ, τιμώρησε τον Τραϊανό Δέλλα με μια αγωνιστική για το μπουκάλι, που επέστρεψε στην εξέδρα του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι8 θα τεθεί στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας, εναντίον του Ολυμπιακού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ