ΑΕΚ

Θολό το τοπίο με Τζιμπούρ

Θολό το τοπίο με Τζιμπούρ
Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Ραφίκ Τζιμπούρ μίλησε σε αλγερινή ιστοσελίδα και τόνισε πως ακόμα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του. "Δεν θέλω αν μιλήσω για το μέλλον μου", είπε από την πλευρά του ο άσος της Ένωσης.

Έχουν περάσει περίπου δυο μήνες από τότε που η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε μέσω του επίσημου site της τη συμφωνία με τον Ραφίκ Τζιμπούρ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπογραφές ωστόσο δεν έχουν πέσει ακόμα και όσο πλησιάζει ο Γενάρης τα πράγματα γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα...

Μέσα σε όλα στη δημοσιότητα βγήκαν και κάποιες δηλώσεις τόσο του μάνατζερ όσο και του ίδιου του Τζιμπούρ, που μόνο ως θετική εξέλιξη δεν θα πρέπει να θεωρηθούν.

" Είμαστε έτοιμοι για ένα νέο ραντεβού με την διοίκηση της ΑΕΚ με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του Ραφίκ. Ακόμα όμως δεν έχουμε αποφασίσει το πότε θα συμβεί αυτό, όμως είναι βέβαιο πως θα γίνει σύντομα. Ο προπονητής, Μανόλο Χιμένεθ, μιλάει με καλά λόγια για τον Τζιμπούρ και έχει ζητήσει την παραμονή του. Ο σύλλογος κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, όμως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευκρινίσουμε προτού υπογράψουμε", είπε ο μάνατζερ του Τζιμπούρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδα αναφέρει πως αυτός είναι ο νέος μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Από την πλευρά του ο Ραφίκ Τζιμπούρ τόνισε:

" Με συγχωρείτε, όμως αυτή τη στιγμή προτιμώ να μην μιλάω γι' αυτό το θέμα. Είναι καλύτερα να κάτσω σε μία γωνία και να μην δίνω συνεντεύξεις. Είμαι χαρούμενος με την πορεία του τραυματισμού μου και δεν θα ήθελα να πω κάτι που θα δημιουργούσε παρεξήγηση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ