ΑΕΛ

Απών ο Νταμπίζας με Παναθηναϊκό

Απών ο Νταμπίζας με Παναθηναϊκό

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα εκτίσει την ποινή του ο Νίκος Νταμπίζας όπως αποφάσισε το τεχνικό επιτελείο. Νοκ-άουτ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο Σίμον Αμπουχατζίρα.

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο 39' του αγώνα με την Ξάνθη ο Νίκος Νταμπίζας ήταν η τέταρτη στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική την οποία θα εκτίσει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (13/11, 19:30).

Αυτό αποφάσισε η τεχνική ηγεσία των βυσσινί, καθώς έκρινε ότι ο αρχηγός της ΑΕΛ θα είναι πιο χρήσιμος στα παιχνίδια με Άρη εκτός, Πανιώνιο εντός και Εργοτέλη εκτός, τα οποία μαζί με τον αγώνα με τους πράσινους είναι τα επόμενα τέσσερα που έχουν να δώσουν στη Superleague.

Από τον αγώνα του ΟΑΚΑ, αλλά και για τις επόμενες τουλάχιστον 3 εβδομάδες θα απουσιάσει ο ο Σίμον Αμπουχατζίρα καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση βαριάς μορφής στον αριστερό προσαγωγό

Προβλήματα τραυματισμών έχουν και οι Βελάσκο, Βενετίδης οι οποίοι νιώθουν ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας με τον Άρη στο Βικελίδης (8/11, 17:15).

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ