ΑΕΛ

Δεν υπάρχει θέμα με Παπακώστα

Δεν υπάρχει θέμα με Παπακώστα
INTIME SPORTS

Μπορεί η ΑΕΛ να μην κατάφερε να κερδίσει την Κέρκυρα στο Αλκαζάρ, παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας στηρίζει απόλυτα τον Γιάννη Παπακώστα. Τρίβει τα χέρια του με Κολοβέτσιο ο Έλληνας τεχνικός.

Το ξεκίνημα της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα σίγουρα δεν έχει ικανοποιήσει κανένα, όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, όμως όλοι στο στρατόπεδο των βυσσινί είναι σίγουροι πως στη συνέχεια θα έρθουν και οι νίκες.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν τίθεται θέμα Παπακώστα, αφού ο Έλληνας τεχνικός χαίρει της εμπιστοσύνης τόσο της διοίκησης όσο και του Κώστα Πηλαδάκη προσωπικά.

Στην ΑΕΛ αναγνωρίζουν βέβαια πως υπάρχουν προβλήματα στην τελική προσπάθεια, όμως στα θετικά είναι το γεγονός πως η ομάδα έχει την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα και παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Έτσι λοιπόν είναι θέμα χρόνου, και τύχης, να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Πάντως δεν αποκλείεται να δούμε τον κ. Παπακώστα να αλλάζει σχήμα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανσερραϊκό, βάζοντας δυο καθαρόαιμους επιθετικούς.

Εντυπωσίασε ο Κολοβέτσιος

Δεν υπάρχει θέμα με Παπακώστα
INTIME SPORTS



Ο νεαρός αμυντικός κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Στάθη Ταυλαρίδη και τα πήγε εξαιρετικά, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του. Εκείνη στο οποίο ξεχώρισε ο νεαρός αμυντικός, είναι το γεγονός πως πήρε πρωτοβουλίες και ανέβηκε αρκετές φορές ψηλά.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως ο Γιάννης Παπακώστας θα δώσει και άλλες ευκαιρίες στον 19χρονο άσο, που φαίνεται να κερδίζει την "μάχη" από τον Ταλ. Βέβαια ο Σενεγαλέζος άσος μπορεί να δώσει λύσεις και στο κέντρο.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ