ΑΕΛ

Διαζύγιο με Παπακώστα

Διαζύγιο με Παπακώστα
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Παπακώστας από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Υποψήφιοι οι Νίκος Νιόπλιας, Τάκης Λεμονής και Παύλος Δερμιτζάκης.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ από την Δευτέρα, ο Γιάννης Παπακώστας.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές αναφέροντας σε ανακοίνωση της:« Οι οριακές καταστάσεις, απαιτούν καίριες αποφάσεις.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και ο προπονητής, Γιάννης Παπακώστας, αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον Γιάννη Παπακώστα και εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το έργο του κ. Παπακώστα τους τελευταίουςεννέα μήνες, μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και παράλληλα πικραμένους επειδή η εικόνα αυτή δεν συνδυάστηκε με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Τώρα είναι η στιγμή να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα και να οδηγήσουμε την ομάδα μας στη νίκη την Κυριακή, εναντίον του ΠΑΟΚ. Εκεί, στο AEL FC ARENA, δώδεκα παίκτες θα παλέψουν ενωμένοι για να ξεφύγει η ομάδα μας από την πλασματική θέση στην οποία βρίσκεται».

Η κακή πορεία της Λάρισας στο πρωτάθλημα που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, οδήγησε τις δύο πλευρές στη λύση της συνεργασίας τους και έτσι η ομάδα θα μπει στο νέο της γήπεδο με άλλο προπονητή.

Ήδη πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις περιπτώσεις από την Ελληνική αγορά. Ο Νίκος Νιόπλιας που πρόσφατα αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ο Τάκης Λεμονής που έλυσε τη συνεργασία του με την Ομόνοια στην Κύπρο πριν από 1,5 μήνα όπως και ο Παύλος Δερμιτζάκης που διέκοψε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ είναι οι τρεις υποψήφιοι για τον πάγκο της ΑΕΛ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ