ΑΕΛ

Έκλεισε ο Γκέρεμι!

Έκλεισε ο Γκέρεμι!

Η ΑΕΛ μετά από έναν μαραθώνιο διαπραγματεύσεων, που κράτησαν κοντά στις 10 ώρες συνολικά, κατάφερε και έκλεισε την μεταγραφή του Γκέρεμι για τα επόμενα δυο χρόνια (βίντεο).

Η υπομονή των ανθρώπων της ΑΕΛ φαίνεται πως δικαιώθηκε τελικά. αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Νιτάπ Γκέρεμι συμφώνησε σε όλα με τους βυσσινί για τα επόμενα δυο χρόνια. Κουζέν και επίσημα.

Εδώ και περίπου δέκα ημέρες ο Κώστας Πηλαδάκης είχε πάρει προσωπικά την υπόθεση του αμυντικού χαφ, ειδικά μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση με τον Φατί.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ κάτω από άκρα μυστικότητα μιλούσε με τον Γκέρεμι και άλλον ένα ποδοσφαιριστή της ίδιας αξίας χωρίς να διαρρεύσει κάτι στον Τύπο, υπό τον φόβο να μπει τελευταία στιγμή κάποια ομάδα σφήνα και να χαλάσει την δουλειά.

Τελικά μετά από έναν μαραθώνιο διαπραγματεύσεων που κράτησε περίπου δέκα ώρες, ο 31χρονος άσος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περισσότερα από 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Με αυτή τη μεταγραφή η ΑΕΛ καλύπτει και με το παραπάνω το κενό του Ηλία Κυριακίδη, με έναν ποδοσφαιριστή που θα προσδώσει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα, ενώ είναι και γνωστός για τις πολύ καλές εκτελέσεις του στα στημένα.

Το who is who του Γκέρεμι


Ο Νιτάπ Σορέλε Φότσο Γκέρεμι, όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1978 στο Μπουφασάμ του Καμερούν.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην ομάδα της πόλης που γεννήθηκε (σεζόν 1995-96), ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Παραγουάη και την Σέρο Πορτένιο (1997).

Το άλμα στην Ευρώπη έγινε το καλοκαίρι του 1997 όταν και πήγε στην Γκεντσεμπιρλίγκι στην οποία πραγματοποίησε 57 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας εννέα γκολ. Με την Τουρκική ομάδα ήταν εντυπωσιακός με αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης να τον αποκτήσει το 1999.

Στην Ισπανία έμεινε για τέσσερα χρόνια χωρίς ωστόσο να γίνει ποτέ βασικός μέλος της βασίλισσας. Το 2002-03 μάλιστα πήγε δανεικός στην Μίντλεσμπρο, κάνοντας καταπληκτικό πρωτάθλημα.

Η Τσέλσι το 2003 τον απέκτησε έναντι του ποσού των 8 εκ. ευρώ και στα τέσσερα χρόνια που έμεινε εκεί πραγματοποίησε 72 εμφανίσεις και πέτυχε 4 γκολ.

Το 2007 η Νιούκαστλ τον απέκτησε ως ελεύθερο για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ τον Γενάρη του 2010 επέστρεψε στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού για έξι μήνες.

Κουζέν και επίσημα

Ο Ντάνιελ Κουζέν είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ για τον επόμενο χρόνο, όπως ανακοίνωση η ΑΕΛ. Οι πληροφορίες λένε πως θα εισπράξει κοντά στις 450.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

" Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Ντανιέλ Κουζάν. Ο διεθνής Γκαμπονέζος φορ συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ο Κουζάν συνεχίζει στο ρόστερ της ΑΕΛ για δεύτερη συνεχή χρονιά, αφού στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα μας με μορφή δανεισμού από την αγγλική Χαλ".

Ο Γκέρεμι εν δράσει



TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ