ΑΕΛ

Συνάντηση Παπακώστα - Πηλαδάκη

Συνάντηση Παπακώστα - Πηλαδάκη
ΑΕΛ κόσμος INTIME SPORTS

Έκρυθμη η κατάσταση στο Αλκαζάρ με 200 οπαδούς της ΑΕΛ να μην αφήνουν τους βυσσινί να βγουν από τα αποδυτήρια. Ηρέμησαν τα πράγματα στη συνέχεια με τον κόσμο να φεύγει απογοητευμένος. Συνάντηση Παπακώστα - Πηλαδάκη.

Η νέα ήττα της ΑΕΛ σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του Κάμπου, αναμένεται να φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις στην ομάδα.

Γιάννης Παπακώστας και Κώστας Πηλαδάκης συζητούν σε ξενοδοχείο της Λάρισας για την κακή εικόνα της ΑΕΛ, με τον ισχυρό άνδρα των βυσσινί να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει πάει μέχρι στιγμής στραβά.

Στην ουσία ο κ. Πηλαδάκης θέλει να σκιαγραφήσει την ψυχολογία του Έλληνα τεχνικού και αν διαπιστώσει πως δύσκολα μπορεί να αλλάξει το κλίμα, τότε θα λυθεί η συνεργασία τους.

Σε περίπτωση όμως που ο 41χρονος τεχνικός τον πείσει πως με τη δουλειά θα αλλάξει την κακή εικόνα, τότε θα συνεχίσουν μαζί.

Η απόφαση πάντως ίσως και να μην βγει το βράδυ της Κυριακής, αλλά την Δευτέρα.

Όσον αφορά τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν (Κωστένογλου, Λεμόνης), είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως και αδύνατο, να στραφούν οι βυσσινί σε μια τέτοια περίπτωση.

Έκρυθμη κατάσταση στο Αλκαζάρ

Συγκεκριμένα περίπου 200 οπαδοί των βυσσινί συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών και δεν τους άφηναν να βγουν, καθώς απαιτούσαν εξηγήσεις για τη νέα ήττα της ομάδας τους.

Επεισόδια δεν είχαμε, όμως η κατάσταση μύριζε μπαρούτι. Τελικά στο τέλος τα πράγματα ηρέμησαν και ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί, φωνάζοντας συνθήματα κατά των παικτών και του Γιάννη Παπακώστα.

Όσον αφορά το θέμα τον προπονητή της ΑΕΛ, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε διαζύγιο, ειδικά μετά την δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη μετά το ματς πως θα έχουμε αλλαγές.

Τώρα αν αυτές θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες ή την Δευτέρα είναι άγνωστο ακόμα.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ