ΑΕΛ

Για τις παλιές αγάπες να... μιλάς

Για τις παλιές αγάπες να... μιλάς
Γκοσό

Σε συναγερμό βρίσκονται στο στρατόπεδο της ΑΕΛ αφού μετά τον Λεονάρντο στην άμυνα προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου. Ματιές σε λύσεις του καλοκαιριού.

Τα μέτωπα είναι πολλά και ανοικτά, όμως είναι φανερό πως προτεραιότητα στις μεταγραφές είναι να κλείσει σύντομα ένας παίκτης στα χαφ, χωρίς να έχουμε τα σκηνικά του καλοκαιριού.

Είναι φανερό πλέον πως η θέση του καθαρόαιμου αμυντικού μέσου είναι ορφανή, καθώς σε αυτή παίζει μόνον ο Ιγκλέσιας ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είναι πιο δημιουργικό ρόλο.

Έτσι λοιπόν στην ΑΕΛ έχουν αρχίσει και εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους απασχόλησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, αφού δεν υπάρχει χρόνος για σκάουτινγκ.

Γκοσό και Ντίκα επανέρχονται στο προσκήνιο, με την περίπτωση του Αφρικανού άσου να είναι εκείνη που έχει κλέψει την καρδιά του Γιορν Άντερσεν.

Ο 27χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίζεται στην Μονακό και συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν οι βυσσινί, όμως θα πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Τέλος η περίπτωση του Ρουμάνου μέσου είναι πιο εφικτή, όμως θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα με την ομάδα του.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ