ΑΕΛ

Κανόμπιο σε ρόλο δημιουργού

Κανόμπιο σε ρόλο δημιουργού
INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα θα ψάξει το τρίποντο της νίκης την Κυριακή που μας έρχεται η ομάδα της ΑΕΛ, με τον Γιάννη Παπακώστα να σκέφτεται τον Κανόμπιο σε θέση δημιουργού.

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή αποτελεί παρελθόν για τους βυσσινί, παρά τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα, με τον Γιάννη Παπακώστα όλη την εβδομάδα να προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

Ο Παπακώστας ξέρει πως οι Φαίακες είναι επικίνδυνη ομάδα με πολλούς Έλληνες παίκτες που θα προσπαθήσουν πολύ να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αλκαζάρ. Αυτός είναι και ο λόγος που κατά την διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησε να εξυψώσει το ηθικό των παικτών του, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με τον Ηρακλή.

Στα καλά νέα είναι το γεγονός πως ο Νίκος Νταμπίζας δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και θα είναι 100% έτοιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση, ένα ματς στο οποίο δεν λείπει ο παρτενέρ του (Ταυλαρίδης) λόγω τιμωρίας.

Το κενό του 30χρονου αμυντικού θα καλύψει ο Ταλ, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και κάποια άλλη έκπληξη. Τέλος στο ματς με την Κέρκυρα είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Κανόμπιο σε ρόλο οργανωτή στη μεσαία γραμμή, αφού είναι 'ένας ρόλος που του ταιριάζει καλύτερα.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ