ΑΕΛ

Κυνήγησαν τους παίκτες

Κυνήγησαν τους παίκτες
INTIME SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΛ, θέλησαν να κάνουν αποθεραπεία στο γήπεδο του Περιστερίου, αλλά οι οπαδοί του Ατρομήτου την διέκοψαν και τους πήραν στο κυνήγι!

Από την ημέρα που ήρθε στην ΑΕΛ ο Γιόρν Άντερσεν, οι παίκτες της ομάδας, ύστερα από κάθε αγώνα, βγαίνουν στο γήπεδο προκειμένου να κάνουν αποθεραπεία. Το ίδιο θέλησαν να κάνουν και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου, ωστόσο δεν κύλησε όπως θα ήθελαν.

Συγκεκριμένα, με την λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες της ΑΕΛ, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσουν την αποθεραπεία τους, ωστόσο δέχθηκαν πολλά αντικείμενα από τους φιλάθλους του Ατρομήτου που είχαν μείνει στο γήπεδο, ενώ ορισμένοι παίκτες της ΑΕΛ "επέστρεψαν" τα αντικείμενα στους φιλάθλους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί του Ατρομήτου να μπουν στο γήπεδο διακόπτοντας την αποθεραπεία και να πάρουν στο κυνήγι τους παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι τελικά έτρεξαν και μπήκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου και έτσι το συμβάν έληξε, χωρίς ευτυχώς περισσότερα παρατράγουδα.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ