ΑΕΛ

"Μαγνήτης" ο Γκέρεμι

"Μαγνήτης" ο Γκέρεμι
INTIME SPORTS

Στις επτά το απόγευμα η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ΑΕΛ σε μια μεγάλη εκδήλωση. Αποφασίζει για την ενδεκάδα ο Παπακώστας, ενώ ο Γκέρεμι ζέστανε τον κόσμο όσον αφορά τα διαρκείας.

Η μεταγραφή του Γκέρεμι ήταν το κερασάκι στην τούρτα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με τους φίλους των βυσσινί να σπεύδουν στα γραφεία της ΠΑΕ για να κάνουν κρατήσεις στα εισιτήρια διαρκείας.

Το ότι ο κόσμος της Λάρισας αγαπάει την ΑΕΛ είναι δεδομένο και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Η χαμηλή κινητικότητα όμως στα εισιτήρια διαρκείας είχε ενοχλήσει τον ιδιοκτήτη της ομάδας, καθώς περίμενε μεγαλύτερη "υποστήριξη" από τον κόσμο.

Τελικά ο κ. Πηλαδάκης αποφάσισε να κάνει μια σπουδαία μεταγραφή με την απόκτηση του Γκέρεμι, κάτι που είχε θετικό αντίκτυπο στους φίλους των βυσσινί, οι οποίοι έχουν αρχίσει να αγοράζουν διαρκείας για τη νέα σεζόν. Μια σεζόν που θα βρει την ομάδα στο νέο της γήπεδο (μετά τον Νοέμβρη).

Αποφασίζει ο Παπακώστας

Την Πέμπτη όπως όλα δείχνουν θα αποφασίσει ο Γιάννης Παπακώστας για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με Ατρόμητο το Σάββατο (18:15).

Ο Έλληνας τεχνικός θα ανοίξει τα χαρτιά του και στην συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της ίδιας μέρας, στην οποία θα μιλήσει για την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα, αλλά και για το ματς της πρεμιέρας.

Τέλος το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, όπως και η φανέλα της ομάδας.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ