ΑΕΛ

Μεταγραφές και προπονητής

Μεταγραφές και προπονητής
Πηλαδάκης INTIME SPORTS

Σε φουλ ρυθμούς εργάζονται οι άνθρωποι της ΑΕΛ για την εξεύρεση του κατάλληλου ανθρώπου που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Σε δυο με τρεις θέσεις θα ενισχυθούν τον Γενάρη οι βυσσινί.

Η καθυστέρηση στο θέμα του προπονητή δεν θα πρέπει να ανησυχεί τους φίλους των βυσσινί, αφού ο Κώστας Πηλαδάκης εργάζεται καθημερινά για την εξεύρεση του κατάλληλου ανθρώπου που θα έρθει στην ομάδα και θα προσπαθήσει να φέρει γρήγορα καλά αποτελέσματα.

Αυτός είναι και ο λόγος λοιπόν που δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ακόμα και την πιθανότητα ο νέος προπονητής να είναι ακόμα και Έλληνας ή να έχει εργαστεί στην χώρα μας στο παρελθόν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ ψάχνουν έναν τεχνικό σχετικά νέο, με όραμα και όρεξη για δουλειά, ο οποίος όμως να έχει εμπειρία σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, καθώς η κατάσταση των βυσσινί δεν σηκώνει... πειράματα.

Τρεις και.. βλέπουμε

Στα μεταγραφικά ζητήματα τώρα οι θέσεις που υπάρχουν κενά είναι πλέον φανερές σε όλους και έχουν να κάνουν κυρίως από τη μεσαία γραμμή και πίσω.

Η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου (τύπου Καρντόσο) θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη (ο Γκέρεμι είναι υπ' ατμόν), ενώ δεν αποκλείεται οι βυσσινί να κινηθούν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ που θα μπορεί να παίζει και στο κέντρο της άμυνας.

Ο Βελάσκο δεν είναι σε καλή κατάσταση, λόγω τραυματισμών και ηλικίας, ενώ ο Ταλ δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής. Τέλος υπάρχει σκέψη και για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, ο οποίος όμως θα έχει διαφορετικό στυλ από τον Ντάνιελ Κουζέν.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ