ΑΕΛ

Μετακομίζει Λάρισα η Εθνική

Μετακομίζει Λάρισα η Εθνική
INTIME SPORTS

Σοφοκλής Πιλάβιος και Κώστας Πηλαδάκης είχαν συνάντηση το πρωί της Τετάρτης με σκοπό την συνεργασία της ΑΕΛ με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τη χρήση του νέου γηπέδου των βυσσινί από την Εθνική ομάδα.

Μια ευχάριστη είδηση βγήκε την Τετάρτη το πρωί για την ΑΕΛ και την πόλη της Λάρισας, καθώς ο Κώστας Πηλαδάκης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, για το θέμα του νέου γηπέδου των βυσσινί.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης χωρίς την παρουσία των ΜΜΕ, αφού δεν ήθελαν να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, με σκοπό να συζητήσουν για το ενδεχόμενο χρήσης του νέου γηπέδου της ΑΕΛ από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δυο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα και αποφάσισαν πως στο νέο γήπεδο ίσως γίνουν αρχικά κάποια φιλικά ματς της Ελλάδας (Τον Φεβρουάριο), ενώ δεν αποκλείεται τον Δεκέμβρη να γίνει αγώνας της Εθνικής μας εις μνήμην του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Μπαχράμη.

Ο τελευταίος λόγος ανήκει φυσικά στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα δει αν υπάρχει κάποια ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα.

Λίγα λόγια για την διαιτησία

Οι δυο άνδρες δεν συζήτησαν πολλά για την διαιτησία, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έχει επιλέξει να μην ασχολείται έντονα με το θέμα (υπό τον φόβο να πολωθεί το κλίμα) και η μόνη αναφορά που έγινε, ήταν για την προάσπιση του θεσμού της διαιτησίας, μέσω αυστηρών κανονισμών, που θα προστατεύουν τους διαιτητές κατά την διάρκεια των αγώνων και κυρίως στην ανάπαυλα.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ