ΑΕΛ

Μια άλλη ΑΕΛ κόντρα στην Καβάλα

Μια άλλη ΑΕΛ κόντρα στην Καβάλα
INTIME SPORTS

Ο Κυριακάτικος αγώνας στο Αλκαζάρ κόντρα στην Καβάλα πλησιάζει (12/9 18.15) και ο κόσμος της ΑΕΛ αδημονεί για το 2/2 στο πρωτάθλημα αλλά και για μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με την 1η αγωνιστική όπως έχει υποσχεθεί ο Γιάννης Παπακώστας. Η ΠΑΕ έδωσε 100 εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Κάθε αγώνας που γίνεται από εδώ και πέρα στο Στάδιο Αλκαζάρ αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Με το νέο στολίδι της πόλης να ετοιμάζεται πυρετωδώς, τα παιχνίδια που δίνει στο νυν γήπεδο της η ΑΕΛ είναι τα τελευταία στην ιστορία της.

Την ευκαιρία λοιπόν να ζήσουν για άλλη μια φορά από κοντά την "ζεστή" ατμόσφαιρα του Αλκαζάρ, θα έχουν το απόγευμα της Κυριακής οι "βυσσινί" οπαδοί στον αγώνα για την 2η αγωνιστική της Superleague κόντρα στην Καβάλα.

Παράλληλα, πέρα από την 2η νίκη στο πρωτάθλημα, ανυπομονούν να δουν τα αποτελέσματα της μίνι προετοιμασίας που έκανε ο Γιάννης Παπακώστας στην 15νθήμερη διακοπή των εγχώριων διοργανώσεων.

Ο ίδιος ο Ελληνας τεχνικός είχε επισημάνει πριν περίπου 20 μέρες πως « κόντρα στην Καβάλα θα έχουμε αγγίξει την απόλυτη ετοιμότητά μας». Σε αυτό βοηθάει και το γεγονός πως αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει σε επίπεδο ετοιμότητας τέτοιο ώστε να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Κανόμπιο, Ταλ, Μακίνουα, Γκέρεμι και Κουζάν, εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή του πρωταθλήματος και δείχνουν στις προπονήσεις πως μπορούν να δώσουν αρκετά από αυτά που τους ζητάει ο Γιάννης Παπακώστας.

Να σημειωθεί πως σχετικά με την Κυριακάτικη αναμέτρηση, ο Ελληνας κόουτς θα δώσει την Παρασκευή (10/9 12.30) την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΛ στα Δένδρα.

* Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με την Καβάλα, αποφασίστηκε να διατεθούν 100 εισιτήρια για την ανάγκες των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ