ΑΕΛ

Να ξεμπερδέψει γρήγορα στο Ελληνικό

Να ξεμπερδέψει γρήγορα στο Ελληνικό
INTIME SPORTS

Να συνεχίσει την καλή εμφάνιση του β' ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό θέλει απόψε (20:00) η ΑΕΛ στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό, με τον Παπακώστα να ζητάει από τους παίκτες να "καθαρίσουν" γρήγορα την πρόκριση.

Εχοντας σπουδαία παράδοση στο θεσμό του Κυπέλλου, με την κατάκτηση του 2007 να είναι ακόμα νωπή, άπαντες στη Λάρισα βλέπουν τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό του Πειραιά με τη δέουσα σοβαρότητα.

Σε καμία περίπτωση οι βυσσινί δεν πρόκειται να παραμερίσουν τον δεύτερο τη τάξει θεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου για τα... "μάτια" της Superleague. Ίσα, ίσα που μετά τα σημάδια ανάκαμψης που έδειξαν στο Βόλο κατά τη διάρκεια του δεύτερου 45λεπτου, θέλουν ο αγώνας του Ελληνικού να είναι η συνέχεια για μια καλύτερη πορεία.

Φυσικά αν η πρόκριση έρθει με το λιγότερο κόπο, ακόμα καλύτερα για το Γιάννη Παπακώστα κάτι που το ζήτησε στην τελευταία του ομιλία προς τους παίκτες. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει οι παίκτες του να μπουν δυνατά στην αναμέτρηση για να μην μπλέξουν στην κουραστική διαδικασία της παράτασης ή στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Η αποστολή της ΑΕΛ που έχει στόχο απόψε στο Ελληνικό το "διπλό" πρόκρισης αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αμπάρης, Βιέρα, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Μετίν, Κανόμπιο, Ρομέου, Γκέρεμι, Πούρι, Κουζάν, Αμπουχατζίρα, Σίμιτς, Ρέντζας, Φαλάγγας, Καρανίκας, Σιατραβάνης.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ