ΑΕΛ

"Παρών" ο Νταμπίζας

"Παρών" ο Νταμπίζας
Κατσάρας INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ επέστρεψε στο Αλκαζάρ για προπόνηση εκείνο όμως που απασχολεί τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία είναι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η προπόνηση της Πέμπτης είχε μόνο καλά νέα για τον Κώστα Κατσάρα, ο οποίος είδε με ικανοποίηση τον Νίκο Νταμπίζα να δηλώνει "παρών", ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατό του.

Από το ταξίδι στην Αθήνα θα λείψει μονάχα ο Ντάνιελ Κουζάν που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Γκαμπονέζος στράικερ θα είναι η μοναδική απώλεια για την ΑΕΛ.

Ο Κώστας Κατσάρας δείχνει να μην έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ. Ζήτησε από μέσους αλλά και αμυντικούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σε δίλημμα από την άλληβρίσκεται για το πώς θα εκμεταλλευτεί τα προσόντα του Γιαν Μπλάζεκ. Αν δηλαδή τον τοποθετήσει στις πτέρυγες για να εκμεταλλευτεί τη διεισδυτικότητα του ή στην κορυφή της επίθεσης. Πάντως κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Τσέχος και ο Στίβεν Μακίνουα ήταν οι παίκτες που εναλλάσσονταν στη θέση του σέντερ φορ.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ