ΑΕΛ

Πίστη Κουζέν για Champions League!

Πίστη Κουζέν για Champions League!
INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Παρασκευή ο Ντάνιελ Κουζέν για λογαριασμό της ΑΕΛ και αναφερόμενος στους στόχους για τη νέα σεζόν τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Ο 33χρονος επιθετικός έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Παρασκευή το μεσημέρι και δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως επιστρέφει στους "βυσσινί".

"Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα. Χαίρομαι που επιστρέφω στην ΑΕΛ, με την οποία πέρυσι έζησα όμορφες στιγμές. Είμαι επιθετικός και θέλω να πετυχαίνω γκολ. Φέτος μπορώ να σημειώσω και πάνω από δέκα τέρματα", υπογράμμισε ο επιθετικός από την Γκαμπόν.

Σ' ότι αφορά στους στόχους για τη νέα σεζόν, είπε: "Μπορούμε ακόμα και το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού με βάση τις μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα σε άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό. Είμαι έτοιμος να προσφέρω άμεσα. Ακόμα και κόντρα στον Ατρόμητο μπορώ να αγωνιστώ, αυτό όμως είναι απόφαση του προπονητή μου".

Να σημειωθεί πως ο Κουζέν πήγε στην συνέχεια στην Λάρισα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του κάμπου.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ