ΑΕΛ

Πολιορκημένοι στο πούλμαν για 5 ώρες!

Πολιορκημένοι στο πούλμαν για 5 ώρες!

Η ήττα από τον Ατρόμητο οδήγησε στα άκρα τους οπαδούς της ΑΕΛ που περικύκλωσαν το πούλμαν των "βυσσινί" όταν επέστρεψε στη Λάρισα, με τους παίκτες να παραμένουν μέσα σε αυτό για 5 ώρες! Πέτρες, γιαούρτια, αυγά και φωτιές συνέθεσαν ένα εκρηκτικό σκηνικό!

Με τη λήξη του αγώνα αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας έφτασαν στο ξενοδοχείο «Imperial» για να περιμένουν την αποστολή. Όταν αυτή έφτασε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα οι περίπου 500 οπαδοί που είχαν συγκεντρωθεί εκεί το υποδέχτηκαν με αυγά, γιαούρτια αλλά και πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσουν τρία από τα πλαϊνά τζάμια και να ραγίσει το παρμπριζ!

Παρά το κρύο και το προχωρημένο της ώρας οι οπαδοί δεν έφευγαν από το σημείο εμποδίζοντας τους παίκτες να κατέβουν! Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έστησαν οδοφράγματα μπροστά και πίσω από το λεωφορείο ανάβοντας φωτιές... Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας λίγο μετά τις 5 το πρωί, το πούλμαν κατάφερε να κάνει λίγα μέτρα και να μπει στο πάρκινκ του ξενοδοχείου.

Μία ώρα αργότερα (06:00) άνοιξε η πόρτα του λεωφορείου και δοκίμασε να κατέβει ο Νίκος Νταμπίζας... χωρίς επιτυχία. Τελικά στις 7 το πρωί οι παίκτες κατάφεραν και βγήκαν από το πούλμαν κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των περίπου 100 οπαδών που άντεξαν τόσες ώρες στο κρύο!

Φεύγει ο Άντερσεν

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής Γιερν Άντερσεν δεν μπήκε καν στον κόπο να επιστρέψει στη Λάρισα. Έμεινε στην Αθήνα όπου θα συναντηθεί με τον Κώστα Πηλαδάκη και όλα δείχνουν ότι θα λυθεί η συνεργασία τους λίγες μέρες μετά την έναρξη της! Για αντικαταστάτης του προορίζεται, καθώς φαίνεται, Έλληνας προπονητής με το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη να ακούγεται έντονα.

* Τα videos είναι από το sportlarissa.gr

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ