ΑΕΛ

Προβληματισμός για την επίθεση

Προβληματισμός για την επίθεση
INTIME SPORTS

Προβληματισμός στο στρατόπεδο της ΑΕΛ μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Καβάλα στο Αλκαζάρ, με τον Γιάννη Παπακώστα να παραδέχεται πως η ομάδα θέλει χρόνο για να δέσει επιθετικά. Παράπονα για την διαιτησία.

Οι βυσσινί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το δυο στα δυο με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Καβάλα στο Αλκαζάρ. Για την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος ωστόσο βοήθησε και ο διαιτητής του αγώνα, κ. Τριτσώνης.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η διοίκηση της Λάρισας φρόντισε να ενισχύσει με πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές το δυναμικό της ομάδας, όμως όπως φαίνεται θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσουν να δέσουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Όπως και με τον Ατρόμητο έτσι και με την Καβάλα οι βυσσινί παρουσίασαν πρόβλημα στην ανάπτυξη, κυρίως στην τελική πάσα, κάτι που παραδέχθηκε ο Γιάννης Παπακώστας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Είναι γεγονός πάντως πως τόσο ο Έλληνας τεχνικός όσο και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν περισσότερα από κάποιους ποδοσφαιριστές, που μέχρι στιγμής δείχνουν να μην έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας.

Μακίνουα και Κουζέν στο σύνολο δυο αγώνων δείχνουν να βρίσκονται μακριά από τον καλό τους εαυτό. Ο Γιάννης Παπακώστας το ξέρει αυτό και στις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να δουλέψει στην ψυχολογία για να τους "φτιάξει" ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.

Παράπονα από την διαιτησία

Μέσα σε όλα ήρθε και η διαιτησία του Τριτσώνη να χαλάσει το κλίμα, καθώς ακύρωσε κανονικό γκολ του Βενετίδη στο 34ο λεπτό, ένα γκολ που αν μετρούσε σίγουρα θα άλλαζε την ροή του αγώνα.

Δείτε το γκολ που ακυρώθηκε

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ